Balåååu

Kategori: Allmänt

Har städat mitt rum ikväll, det tog TID att sortera alla papper... Men nu ser det ut som att det bor någon i rummet iaf :) Nu slipper hälsovårdsnämnden dyka upp haha..
 
gick till ridhuset idag med tibbe innan skolan, släpade fram lite skrot och rullade på det. Han kändes fin idag, lite "trög" På tors tänkte jag gå dit igen, fast rida igenom honom ordentligt, ev med nova bettet. Vore väldigt bra om han lärde sig trivas med det oxå :) ska prova att dränka in mungiporna med helosan innan så friktionen bir mindre, inbillar mig att det är det han inte gillar, novabetten är ju ganska sträva. 
 
Han va tokfin när jag travade hem från ridhuset iaf. Totalt avslappnad. Det var så skönt att han slappnade av UTE haha. Senaste tiden har jag ju fått kämpa som ett as bara att få honom går förbi snöklumpar.. Skönt att bara kunna åka med liksom. 
 
Skolan var ju som vanligt, piiiiiina. efteråt åkte jag hem ohc jobbade lite på videon om mig och tibbe. Gick inte så bra dock ,hela realplayer (som jag konverterar alla videor i) tjurade. 
 
Ja, och nu har jag städat rummet somsagt.  skulle egentligen ha tränat på inså låten, men får göra det imorrn på lunchen istället och hoppa över träningen. 
 
pööössss på  er, kära 5 läsare. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: