haha nej....

Kategori: Allmänt

Jag tror att jag har dubbla killproblem.... den jag gillar gillar inte mig och den som gillar mig gillar inte jag :(

Tibbefinastefin!!

Kategori: Allmänt

Red på nya med mr T idag då. han var fantastisk. Jag har tyckt att han har varit lat den senaste tiden, men nu de senaste ridpassen så har han blivit mer som sig själv igen, även när det var varmt.
 
Jag jobbade iaf med travbommar först, det gick väl sådär, han slarvade överdrivet mycket hehe. Men bjudningen fanns där. Sen stod det två små bockar med x antal meter mellan. 6 normala galoppsprång, och jag kunde växla till 8 på ett vettigt sätt och fortfarande behålla bjudningen coh trycket. Ja, han hade TRYCK idag. Jag njöt och lät honom springa lite. Han sög verkligen på hinder idag. Avslutade med att hoppa en låda med planka på två gånger. det låg väl på kanske 85 eller så. Ponnyn FLÖG över klockrent båda gångerna och vet ni vad han gjorde efter både sprången!?!? Han bjöd på bockserier!! Hur sött???
 
Sen fick då thea rida. Tibben, han är inte lätt, verkligen inte när man bara är tio år. Så han gjorde lite som han ville, men hon lyckades hålla honom i rätt gångart och han gick dit hon styrde. Det var ju bra. Sen så drog han iväg i galoppen och bockade lite med henne en gång oxå, mend et tyckte hon bara var kul haha. Imorgon ska jag låna en häst i stallet så ska hon få rida ut på tibbe. Det ska bli intressant.
 
Kände nu idag oxå att jag faktiskt har ridit till tibbe GRYMT JÄVLA BRA. Fick beröm för att han är så sjukt känslig för hjälperna, och det är han ju, men jag har ju blivit hemmablind och tycker att han är "normal". Men min standardreplik till thea var "släpp tygeln".
 
Söta tibbe, jag älskar honom. Han gav som grym känsla idag så  det är inte klokt.

Update

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag i vardagsrummet hemma hos pappa. han och jean1 ser på os. haha.
 
Jag har ingen dator här så uppdateringen blir lidandes, både här å på fb :(
 
De senaste dagarna har varit kul iaf. på tors kväll var jag med frida och hanna. Och jag och hanna hade ett deeptalk på väg hem och tillslut var jag bara tvungen att lägga fram en kärleksförklaring till den där underbara flickan <3
 
Igår kväll vare fest hos martin som fyllde år för ett tag sen. 19 bast haha. Det var jättekul, jag träffade flera nya människor, alltid roligt de. Sen blev det dock lite för mycket dricka för min del, så jag var inte jättepigg imorse faktiskt och jag har känt mig lite hängig och trött hela dagen. Men skyll mig själv och det var värt det, hade så jäkla trevligt!
 
Idag då? Jag har sett på tv, spelat piano och såsat. Sen så hoppade jag lite med världens finaste fläckheest och SEN gjorde jag en sak som är ett riktigt stort steg för mig. Jag lät thea, 10 år rida på tibba, under mina instruktioner. Hon ska nämligen kanske bli medryttare på tibben. Mer om det i ett annat inlägg :)
 
Ha´det bra! :)

I'm aming right at you

Kategori: Allmänt

dagen idag dag.
 
Jag red på tibben först av allt idag. vi busade runt i dungen haha fyfan vad kul vi hade. Sen fick han springa så snabbt han ville upp för skenbacken, och han bjöd på lite rodeo också haha. Knasälsklingen <3
 
det var jäkligt jobigt att cykla till och från stallet idag btw, typ 30 grader ute! :o
 
På eftermiddagen så åkte jag på episk chocklad efterwork. vi åt chocklad och spelade kort. Jag
 
 gjorde en insats och gick hem från stan, det var jäkligt skönt efter alla snickerskakor haha
 
Nu ikväll har jag jobbat med min egna musik. har renskrivit texter och jobbat lite på en låt. skönt.
 
Nu tänkte jag typ sova :)
 
 
 

Take a look at yourself and make a change.

Kategori: Allmänt

Hej hej :)
 
Tänkte skriva lite om vad jag gjorde igår.
 
Jag och tova åkte till stan och letade efter VANLIGA JÄVLA HYFFSAT SNYGGA bikinitoppar. Men det existerar inget som kallas den perfekta bikinin. Sen trampade vi trampbåt ÄNTLIGEN, det var kul. Sist men inte minst så köpte vi två liter jordgubbar och en burk nutella, det var smaskens, höhö..
 
sen tog vi bussen till tibbe och gick runt kvarsätt med honom, det tog nstan precis 2½ timmar, fast vi gick ju väldigt långsamt plus att vi stannade och pratade vid Jessika och cecilia stall, jag har inte träffat dom på typ 2 år så de va kul! :)
 

Det man kan lyssna på var,hur,när som helst.

Kategori: Allmänt

Cha cha bloggen...
 
Idag trodde jag och tova att vi skulle få bada, men det sket sig. Så vi plockade ihop lite grejor och låg och chillade på granlokullarna. Sen så gick vi till Robin och chillade där och åt pizza haha. Fick se hans nya look oxå, han svarta emolockar är numera snaggade.
 
Efter det åkte vi till stallet och tog ut grisapan på en promenad i kvällsolen och det var jättemys :)
 
Hare bäst alla :)
 
 

Jag och frida bjuder...

Kategori: Allmänt

Årets första strandbesök! (för mig iaf)
 
 
 

Livet är som en spegel- le mot det och det ler tillbaka mot dig :)

Kategori: Allmänt

Idag har jag mått så jävla bra igen. haha. Jäjä, hormonswing. :)
 
Jag började med att steka lite ute på slädaviken i väntan på att få spela lite musik. Sen gjorde vi det och fick lite radiotid oxå :)
 
åkte hem och gjorde en omelett som var superduperultramegagod.
 
vid 4 tiden styrde jag cykelstyret till min käära skola. Där träffade jag några i klassen (och några inhoppare). Vi grillade och flummade (det om nåt) och hade allmänt trevligt. En plaststol och en del av basketplanen fick sätta livet till, men annars gick allting prickfritt.. Vi gjorde ett litet äventyp till coop oxå där jag lyckades först välta någons random cykel och sen ramla med min egen haha.
 
Ja och sen cyklade jag hem. Imorrn ska jag sova, det blir najs hehe..
 
 
HARE BRA! Det tänker jag iaf :)
 
 
 

gladare typ

Kategori: Allmänt

känner mig kanske lite gladare idag. nu är jag mest tom och orkeslös. Jag är egentligen inte sådär emo och sur haha. men det är okej att vara det ibland :) och då kan man behöva ventilera. tur att jag har så fina och stöttande vänner som jag kan prata med :)

Min nya gud

Kategori: Allmänt

Lika bra att det blir officiellt. Martin är min nya gud. Jag fick slut på mitt spotify och då FICK jag hans. amagaaad.
 
 
 

Allt blir bra tillslut, men när?

Kategori: Allmänt

 Idag har jag fortsätt känt mig lite nere. Förlåt. Förlåt för att jag inte är den jag borde vara. För att jag inte är något. För att jag säger förlåt.
 
Jag åkte och spelade i bergafjärden imorse, det gick så jävla dåligt. Sen åt jag en hamburgertallrik och kände mig som en valross. Den var god.
 
sen åkte jag till stallet  och red. Det gick inte så bra.
 
jag cyklade till calle och vi sprang tre varv runt ryggis (6km). Det var jobbigt. Kändes bra. Efter det dröjde jag kvar, spelade lite på ett coolt piano. Han lagade mat. Sen erbjöd jag mig att gå. och gick.
 
Nu är jag hemma och sitter och känner mig märklig till mods. Varför är jag såhär?  
 
 
 
 

Länge sen nu...

Kategori: Allmänt

Länge sen jag kände mig såhär less och nere. Ingenting har egentligen hänt, jag är så duktig, kan få mig själv ledsen ändå.
 
Eller ja, man vet ju alltid egentligen. Men det kan jag ju inte skriv här :) Går och lägger mig nu och väntar på bättre tider. ska inte skriva en roman.
 
Den här filuren fick mig att skratta idag, som alla andra de senaste snart 4 åren. Jag älskar honom.
 

I can almost see it, that dream I'm dreaming..

Kategori: Allmänt

Den här dagen har fått många tankar att slå rot i huvudet på mig.
både jobbigt och peppande och kul och svårt som fan... Det finns ju för och nackdelar med allt, frågan är vad JAG vill. Och vad som blir bäst på lång sikt.
 
Jag vill inte skriva ut nånting än eftersom det är flera personer som är inblandade och kommer påverkas på olika sätt oavsett vad jag väljer. Så det får bli som det blir helt enkelt :)
 
Det enda jag kan säga är att jag är hyffsat kluven mellan det som var, det som är och det som kommer bli.
 
 

Little did I know what I was to fight for :)

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma och på blogg-humör så det är lika bra å köra :)
 
Dagen började med att jag cyklade till stallet och red på fina bus. sen fixade jag boxen och ställde tillbaka alla mina grejer som vi flyttade igår, det var nämligen den årliga stege-uppkörd-i-stjärten-dagen igår. (städdag alltså)
 
Efter att jag hade stallet klart så cyklade jag hem igen och lagade lunch. hälften bestod av broccoli åsså hade jag melon, tomat, gurka och oliver med. Mums :)
 Käkade upp det i godan ro medan jag glodde på förtrollad.
 
Sen så gick jag ut och fick mer motion, jag och calle sprang 2 varv runt ryggis. Kul med lite sällskap för en gångs skull. Sen satt jag hemma hos han ett tag innan jag gick/sprang hem.
 
skills jag har, tänkte äta lite mat när jag kom hem och hade tallriken på bordet. så när jag skär så råkade jag putta ner allt på golvet- så mycket för den maten. :)
 
Nu är soffläget på sen bums i säng. :)
 
 
 
 
 

Mystur med moa

Kategori: Allmänt

idag red jag ut på en sån himla mysig ridtur med moa. VI red till minkfarmen och tillbaka. Tibbe gick förbi kossorna med bravur idag, och han var så lugn och snäll hela ridturen. blev såklart några galopper oxå, och det var ju underbart :)
 
Jag är på så bra humör idag och fleera andra dagar. Undrar när det händer nåt haha..
 
 

Upp till bevis nurå haha

Kategori: Allmänt

Så får du platt mage fort


Vi har tips på bra hemmaövningar som ger dig den där platta magen som du drömt om på nolltid, men för att få den platta magen kommer du få kämpa och samtidigt dras med mycket träningsvärk. Med dessa enkla övningar kan du skippa gymmet och fortfarande få en snygg vältränad mage.

Övning nummer 1- Attacken:

Den första övning ger statisk träning. Denna övning utför du genom att börja sittande med armarna och överkroppen högt lyfta över golvet, medan benen lyfts en bit över golvet. Sänk sedan överkroppen, men håll dig kvar ovanför golvet. Håll där nere i 15 sekunder. Du skall ha mer krum rygg än svank om du gör denna övning rätt. Gå sedan upp en bit för vila och sedan direkt ner igen. Övningen skall sedan upprepas 3 gånger.

Övning nummer 2- stomach power:

I denna övning börjar du med att ligga på rygg med huvud och ben lyfta över golvet. Du tar sedan upp ben och överkropp samtidigt. Övningen skall sedan upprepas 6 gånger.

Övning nummer 3 – Döden:

Denna övning är statisk för magen. Du börjar genom att ligga på rygg och lyfter sedan överkroppen och benen. Sedan saxar du med benen ganska snabbt i 15 sekunder. Gå då inte för högt eller lågt med benen och tänk på att ryggen inte ska vara i golvet. Vila därefter. Denna övning skall sedan upprepas 3 gånger.

Övning nummer 4- Jobbiga lyftet:

Denna övning tränar de sneda magmusklerna. Du börjar denna övning genom att ligga på rygg med händerna bakom huvudet och reser dig sedan upp för att föra axeln och knät mot varandra. Du skall utföra denna rörelse genom att föra axeln och knät 6 gånger åt ena sidan innan du byter till den andra sidan. Denna övning skall sedan upprepas 3 gånger.

Övning nummer 5- Knock-out:

Denna övning tränar de nedre magmusklerna och höftböjarna. Du börjar denna övning genom att ligga på rygg med huvud, armar och ben som du sedan lyfter. Håll sedan armarna vid öronen så jobbar magen mera. Lyft både överkroppen och benen. Bröst och lår ska komma så nära varandra som möjligt. Denna övning skall sedan upprepas 8 gånger i 3 omgångar.

Mina rubriker suger ju :)

Kategori: Allmänt

Haha asså livet är som en jäkla bergochdalbana. Ena sekuden så är jag skitglad och nästa känner jag mig värsta nere. Jobbiga grejer det här med hormoner ;)

Men asså det är lite kul ändå för man kan ju inte låta bli att tänka. Jag har det ju skitbra, verkligen. Min familj är frisk och kry (fast jag "tappade" ju en medlem i år..) jag har TVÅ hem, en superfin polle, och en katt, gratis skola, möjligheten att äta flera gånger om dagen, hela och rena kläder, fantastiska vänner och andra människor runt omkring mig. Jag kan fortsätta i en evighet, men det jag ville komma fram till då är.. Varför mår man så dåligt när man har det så bra!?

Våra "problem" är ju ofta (läs:inte alltid) väldigt små och orelevanta. och vi är ofta otacksamma över allt som vi har. Jag brukar tänka att "istället för att vara ledsen över det man inte har så ska man vara glad över det man har" Och det är så sant. I höstas var jag med i ett körprojekt genom skolan där det kom några från ett superfattigt land (jag kommer inte ihåg exakt vilket, så jag lämnar det osagt) och vi kom in på hur blind man kan vara. dom sa att vi tycker skolan är jobbig och skolkar ibland, vi lyssnar inte på våra föräldrar osv. Jaaa, det är ju lätt att gnälla men.. Det blir sååå mycket mer på riktigt när man träffar och pratar med folk som inte har det så lätt. Dom skulle ge nästan vad som helst för att få gå i skolan EN ENDA dag, och vi ser det som en börda. Och vi lyssnar inte på våra föräldrar, tja.. Dom har inte ens några.

Så det jag egentligen försöker säga är kanske.. var jävligt tacksam och glad över det du har idag, och innan man slänger bort möjligheter så kan man ju tänka två gånger på VAD det är man slänger..

Jag har alltid varit väldigt tacksam över saker och jag är uppväxt med vetskapen om hur illa ställt folk kan ha det, både här i sverige och andra länder. Och jag har nog alltid varit säker på att jag vill hjälpa folk att få det så bra dom kan. ibland kan jag fan bli lite bitter och tänka att jamen, om alla i sverige gav EN krona så skulle man kunna installera avlopp till alla i hela världen, HUR grymt skulle inte det vara!? eller dom där svinrika jävlarna som köper solglasögon för 25000 dollar. Tänk om dom skulle skita i det (let's face it, en rätt så onödig investering) och göra nåt vettigt för pengarna?

Jo.. Tänk om tänk om tänk om. Vad djupt det blev. Men jag tror att ni förstår vilken tråd jag spinner på?

Jag menar inte att alla ska skäna pengar hit o dit, det mesta man skänker till välgörenhet kommer inte ens fram, för det första så går 30% direkt till skatt, sen ska dom som jobbar med själva organisationen ha nån slags lön osv. Så jag vet inte...

När jag blir "vuxen" (dvs när jag är fri från skolan) så är min dröm att åka runt på olia ställen till olika länder och försöka bidra med det jag kan för att hjälpa folk. Jag är inget helgon direkt, men om man bara kan hjälpa EN enda människa att få det lite bättre så dör jag iaf med vetskapen att jag inte blev bara en annan soffpotatis som lägger 250000 på solglasögon och lyxvilla och bidrar till världsvält..

Nu blev det här väldigt långt och extremt luddigt, så jag avrundar här. Menjag hoppas att nån iaf förstod vad jag försökte säga. Vet inte ens varför jag skrev ner allt men jag behövde få ut det liksom :)

for better or worse, I got you :)

Kategori: Allmänt

hej hej :)
 
Idag klev jag upp alldeles för tidigt och släppte ut hästarna- Passade på att rida och fixa allt på en gång. Red en sväng i paddocken nere på ridskolan. Jobbade mest galopp på en volt (fantasilöst jag vet) och försökte få honom att samla sig det där lilla extra samt göra några små tempoväxlingar. Det gick faktiskt bra, speciellt högergaloppen kändes riktigt bra stundvis. Sen tänkte jag avsluta med lite öppnor men då blev tibbe vrång och började studsa och tramsa bara, så jag fick honom att göra litegrann hyffsat och sen gick vi hem.
 
Sen cyklade jag hem (ja, jag är fortfarande i extas över cykeln..) och stoppade i mig lite lunch och efter det så åkte vi och hämtade Emma hemma hos henne. våran ena bil har stått i flera månader så vi var tvugna o lufta den lite för batteriets skull. Vi åkte runt alnön, det var ganska mysigt faktiskt. 
 
när vi hade finåkt klart så gick jag och emma till hemköp och köpte cacao så vi kunde göra ljuvliga chockladbollar. Dom åt vi upp till filmen pearl harbor.
 
Vid 8 åkte vi och tog in hästar och när jag kom hem så tog jag på mig löparbrallorna och stack ut på en joggingrunda. Det var jätteskönt, dock hann jag bara springa 3,5 km eftersom det började åska, hua!
 
Nu ska jag typ duscha,  sen chilla. imorrn tänkte jag va sådär överhurtig och dra ut på en 4 km runda innan jag cyklar till stallet för en heldag. (lär ju inte orka när jag kommer hem liksom)
 
Hare bra!!
  

Who I am, who I'm not and who I wanna be.

Kategori: Allmänt

Idag har det regnat hela dagen, som alla andra den senaste tiden! Jag satt hemma och jobbade på lite musik hela första delen av dagen. har pysslat ihop lite på mina egna låtar faktiskt, på tiden eller!?  
 
Jag fick ett sms av Henna oxå "ring mig när du har tid" Jag målade ju upp scenarion att starla var död eller nåt.. Men han undrade bara om jag ville komma och rida nästa vecka :) Haha
 
Sen åkte jag till mamma och fick höra att min cykel är tillbaka från sin renovering! Så jag cyklade de 4 km till stallet i regnet men det gjorde inget. Cykeln gick som en klocka haha. Tog hand om pollen, blev en mysig skrittur med helena.
 
Sen cyklade jag såklart hem igen. Ikväll är mamma ute så jag gjorde världens lodigaste lunch. Halva tallriken bestod ENDAST av broccoli och andra 2/4 av en kycklingkorv och lite pomfritt. ja, jag har dålig fantasi när det gäller mat.
 
nu tänkte jag chilla resten av kvällen, imorrn är det fredag den 13e och då har jag jour. Kanske en repeat av 1 jan förra året!?!?
 

Jag har inget mer än dina tankar.

Kategori: Allmänt

Jag måste köpa ett par rejäla högtalare, (med rejäla menar jag alltså inte storleksmässigt). Jag hade ett par svinbra förut, kommer dock inte ihåg vad det var för sort. Men anyway så klarade dom inte flytten :(

Idag händer det inget speciellt. Jag ska till stallet nu, kl 2 ska jag möta några på stan och planera till after work i em. Efter det kommer det va sä jävla skönt att ha allting gjort! Då kanske man skulle dra sig ut på lite jogging? TJEJMILEN NÄRMAR SIG MED STORMSTEG heuheu

Tunga nätter kan man säga...

Kategori: Allmänt

HEJ. Just nu är jag ungefär såhääär nära att bryta ihop, packa mina grejer och åka till pappa och bo där resten av livet. Men jag kan inte. Jag kan inte, av samma anledning som gör att jag vill därifrån och den som håller mig kvar.
Det GÅR inte att sova hemma hos mig. Min fina söta underbara katt är otroligt olycklig. Sen vi flyttat har han varit inne och det är inte precis det han önskar sig mest i världen. Han är van vid att gå ut på nätterna och resultatet av att vara instängd i en "bur" dygnet runt är ett KONSTANT jamande hela kvällarna/nätterna. Jag överdriver inte ens om jag säger konstant. och ljudnivån är inte heller låg.
 
Jag får helt ärligt panik! Vad ska jag göra? Det svider i hjärtat eftersom han uppenbarligen lider, det finns egentligen inget jag kan göra förutom att försöka "stimulera" honom genom att leka med honom och klappa och prata.. Men ni förstår ju att det innebär att jag inte sover på nätterna.. Vi kan inte släppa ut honom heller eftersom vi bor på 3e våningen i en lägenhet och för att han bara springer tillbaka till vårat förra hus (mamma provade en gång.)
 
Vi har försökt hitta nån som vill ha honom, men inte hittat något. Jag kräver absolut ingenting, jag vill att han ska ha det bra och det är ju det sista han har det nu :( Det känns så jävla fel att ha honom som en "fånge" inomhus när han så gärna vill ut...  
 
Tack och hej, jag behövde få ut det där..
 
 
  

hm...

Kategori: Allmänt

 asså.. livet är lite virrigt nu. bra eller dåligt? Både och, jag återkommer med det :P
 
idag har jag köpt det som kan vara världshistoriens ballaste skor. <3
 
 
Sen tjurade jag ihop en sväng på stan innan jag begav mig till kontoret för att hämta lite pengar till AW imorrn. Då hade jag ett långt peppande samtal med en av mina handledare så jag gick därifrån med hoppets låga i ögonen, haha :)
 
Den försvann i stallet en sväng och nu känns det ok.
 
Men mitt i allt så är iaf fläckgrisen underbar. han är alltid så rar och glad att man har dumflinet på ridtur efter ridtur <3
 
Ha det bra allihopa!

Hard work work

Kategori: Allmänt

Nu tar jag väl bussen om en kvart ungefär och jag har inte ens klätt på mig!! fb in my <3

Hjärnan går på högvarv idag!

Kategori: Allmänt

Igår hade jag föressten en jättenajs kväll med tova, martin och två av hans vänner. Idag åkte jag hanna och frida till nöjeshallen! Jag vann min första omgång av minigolf NÅGONSIN med 2 poäng. Sen tog jag två rundor med den mekaniska tjuren, satt kvar i 16 sekunder. haha,
 
sen åt vi middag på donken, fast jag gjorde en tripp ner i studion och träffade calle, för frida och hanna var tvugna att skynda sig. vi slöade och såg på en film, in time. den är faktiskt helt ok :)
 
sen vidare till ponnymysen. han hade gått och lagt sig (men såå sen var jag inte) så han var inte jättepigg. men jag mutade honom med godis så han blev glad. Och småtjejorna bjöd mig på tårta eftersom maja ramlade av igår. Man brukar bjuda på tårta om man ramlar av i hästen.
 
Sen när jag kom hem så märkte jag en sååå otroligt konstig grej.. Roland, min kompis. Jag trodde att han hade flyttat till göteborg i höstas, men han hade ändrat sig. Det missade jag såklart och så har vi liksom inte träffats eller nåt förrän jag började prata med honom ikväll. Och han har trott att jag har typ varit arg/sur på honom, stackaren. Jag känner mig typ som världens hemskaste person nu, jag som aldrig brukar va arg på folk, och verkligen inte bara skita i dom! Så nu blir det ju till att ta en fika och catcha upp lite nån dag. :)
 
Jaa, det var allt för mig. Ha det bra så länge!
 
 
 

gatufest

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från gatufesten. jag känner mig skitsur för jag VILLE verkligen inte åka hem.. Men dom jag var där med blev less och jag hade inget busskort :(

Imorrn börjar jag inte förrän 13. (thank god) det ska bli skönt att få sova.
jag hade kul ikväll iaf, inte lika som igår, men kul ändå :) Jag och hanna blev helt crazy när vi såg rebecca & fiona haha. DUNK DUNK DUNK.... Sen såg jag äver thinn-lizzy och nå rock grejs till. bra musik.

Men nu tror jag att det är dags att säga godnatt..

En jättefin kväll :)

Kategori: Allmänt

Jag  har haft en jättefin dag idag. Stått på gatufesten och marknadrfört SMD, spelat lite själv. Åkt karrusell, träffat nya människor, folk jag inte sett på länge, haft ett jättepeppande samtal med min underbara storebror.

Jag är trött nu, men jag ville bara säga det här :)

Vad har hänt!?!

Kategori: Allmänt

Vad har hänt med min häst!?!? Han har varit så jääävla fin. Idag var han underbar, red ut en sväng på galoppbanan. Vi travade bredvid varandra. På en galoppbana. Utan damp.

Nu har jag ätit den ljuliga rätten stuvade mackaroner och köttbullar i brunsås :)

Seee ya. hah

I only want everything from you and what's left after that too.

Kategori: Allmänt



Bevisat ännu en gång.

Jobbar..

Kategori: Allmänt

För er som inte vet det så jobbar jag som sommarlovsentreprenör. Jag och en kompis har en musikverksamhet som heter Sundsvalls Musikduo. Nu på fredag så har vi spelning på resturang Dolcetto där vi ska spela 40x3 min. Det är JÄVLIGT många låtar. Jag ska lära mig 39 stycken, jag kan 22. Imorgon ska jag kunna ta mig igenom dom, för imorrn och på tors, ska jag och thimmy träna på hela repertoaren. Gissa vem som kommer vara slut i rösten på lördag!?!?! haha

Nä, men det är ju roligt, men just nu är det jävligt tungt, får mer och mer ångest för varje dag.. Men vi får ju 3000 spänn för det, så det är nog värt det. En tusenlapp är inte fel :)


jaaa, chuck :)

I hear what i want and i want what i see

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem och lagat lunch. Var på ett litet möte ang gatufesten med de övriga entreprenörerna. så nu har alla koll på läget. jag har (stolt) faktiskt lagat en ordentlig lunch till mig själv!



Som ni kan se så är det en alldees utsökt omelett, kryddad med dill, basilika, salt och peppar. Till det har jag färska kocktailtomater och stekt kalkon. Jag har toppat det hela med två blad av färsk basilika. Till detta serveras väl kyld jordgubbsaft, gärna i ett sånt där mcDonalds glas. smaklig måltid!

En vanlig måndag?

Kategori: Allmänt

Idag började jag dagen med att jobba med låtarna. Vid 1 åkte jag och mamma till banken och skulle fixa konto tll musikduon, men det sket sig ju :( Jaa, det hände inte så jävla mycket på jobbet. Åkte till min fina efteråt och hoppade/bomtränade lite. han kändes sjukt bra idag. gaaaah jag få inte nog när han är sitt bästa jag. Just nu fungerar han för övrigt bättre på hack än på bett, det är lite kul.

Nu har jag tränat mer och stalkat the one and only. haha <3

 
ja, jag älskar mig själv och min webcam. Har drulat bort kortläsaren till kameran :(

So you think you can dance

Kategori: Allmänt

Sitter och tittar på so you think you can dance och försöker förstå. Domarna säger typ: Ååååh, vad fantastiskt, vilken känsla!" "Guuud, ni får mig att gråta" osv. Visst, jag tycker att vissa av dom är jättduktiga och jaa.. Men jag blir faktiskt inte direkt berörd av det dom gör. Det är lite konstigt ändå. Jag ser liksom inga känslor egentligen.

Fast dans är ju häftigt, det hade varit jävligt kul att kunna dansa, haha. Men eftersom man är lika smidigt som ett kylskåp så är det för omvärldens skull som jag låter bli ;) Jag har dansat litegrann, asså när jag var liten och på skolan när det var tvång. I like it, bt I suck :) 

g tänkte på var helt enkelt, hur man blir berörd av dans. Asså förstå mig rätt, berörd blir man ju av allt, men jag menar typ "åhh-vad-fint-gråta-i-fosterställning-på-golvet-berörd" .

Vad tycker ni om dans?

Viiilken härlig dag, nananananananananananana

Kategori: Allmänt

Idag har jag mått väldigt bra. det är härligt att kunna säga att jag har varit på bra humör HELA dagen. Yeye.

Började med att försova mig när jag skulle till studion, men det gjorde inget, för det var inte bara jag som var sen. Det gick bra där iaf, spelade in två låtar, tror det blev rätt shysst (fast jag är så självkritisk så jag lämnar det nu haha)

efteråt åkte jag hem och åt lunch sen vidare till tjockisen. Lagom tills jag hade hämtat honom i hagen så öppnade sig himlen. Red alltså en timme i spöregn, men tibbe vägde upp det med att sköta sig exemplariskt. endast sju hoppa-studsa serier och resten fantastiskt. Han är så jävla bra. Fast jag vet hur sjukt fin han är så blir jag lika lyrisk varje gång han är så. <3

Nu sitter jag hemma med min kära dator och känner mig halvpigg. SKa förska bli bättre med bloggningen, har fått klagomål.. ;)