Worried about the boy

Kategori: Allmänt

Nu ska jag se filmen worried about the boy. Med douglas booth ;)

http://www.manystream.com/channel/p2p/watch/online/stream/free/video/download/gratis/movies/2/worried-about-the-boy/0hzrNh60XUWzAQq35Yf4LysXPF5bn4YZ9OkZKrUcIo1T1EW54o00MQXG4GSNYva915AaFSeLasHMNSZJYB8rurO1TG8hglTn5VhoVUhbRu8wBMVHkWZTIzGmOc8fZO9kXe4UZh3G.html

Gårdagens dunderponny

Kategori: Allmänt

Nu ska jag skriva om hur fantstisk han var igår!
 
Jag red till ridhuset med gramanen, novabettet och sporrar.
I början var han lite sisådär, lite surmulen och så. Jag lät honom ösa på lite galopp i valfritt tempo runt fyrkanten någr varv och efter det blev han glad haha.
 
Så då jobbade jag lite volter och vändningar lite random, och han kändes ok. Sen fattade jag galopp och galopperade några varv längs fyrkanten i båda galopperna. Och thats it typ. Gjorde absolut inget avancerat alls. MEN- det kändes såå mycket bättre än det har gjort på länge. Han tog ett ärligt stöd på bettet, och det var inte för gramanen, för på slutet red jag utan den, liiite lite använde jag den för vänstersidans böjning.
 
Men iaf. han galopperade lugt i båda varven. I galoppen brukar det kännas som att han vänter in i sargen i vänster och som att han springer suta i höger varv på kortsidorna. och han brukar ösa på med huvet band lysrören och vara stelopererad. Men jag kände knappt nåt sånt nu, jag hade liksom koll på kroppsdelarna.
 
Och han gick några steg i en ORDENTLIG vänstersluta, vilket han inte har gjort på hela sommaren. han är svårare i vänstersiadn och det är fremst den som har ballat ur nu på slutet. Viserligen var det bara några steg men ändå, en början. Och så gjorde han några avsaktningar från trav till skritt i vänstervarvet utan att ta tag i vänstertygeln och ställa om till höger. Den sista avsaktningen var helt lovely, då saktade han av med bibehållen btällning genom hela kroppen och jag släppte hela vänstertygeln och han höll kvar ställningen själv ner i skitt! <3
 
HAHA vad töntigt egentligen, men när man har en tibbe får man ibland nöja sig och vara glad för det lilla. Även fast jag vet att han kan massor av grejer och skolor hur bra som helst. Han är inte alltid på sånt humör, och nu har han väl njutit av att jag har haft hack så han har kunnat ta övertaget :P
 
Men iaf så red jag inte mer än typ 20 min. För jag kände att jag har inte fått nån bra känsla alls på flera månader, senast jag fick en hyffsad känsla var när hanna tog kort på oss och det va liksom i början av september eller nåt? och innan det var det jääävligt länge sen.
 
Och nu kände jag att jag hade kunnat och VILLE rida mer, hur underbart är inte det? Jag får liksom inte en negativ klump i magen av att tänka tillbaka på det här passet.
 

åååååhhhh.....

Kategori: Allmänt

Jag tänkte skriva ett utförligt inägg om hur fin tibbe va förut, men tappade suget.. för att mamma har fått en iphone av min storebror och JAG HAR EN VIKSAMSUNG!!!!!!! shit.. fan vad less jag blir nu asså, avundsjuk som en jävla sate, det rinner till och med en svartsjuketår..

Great expectations

Kategori: Allmänt

Jag började kolla på en serie igår, great expectations. En brittisk serie, lite samma känsla som downtown abbey, om ni vet vad det är? (Vet att fanny gör det iaf ;) ) en kort serie i tre delar, varje del är en timme.  Den verkar riktigt bra. Douglas booth spelar en av huvudrollerna och HAN är så sjuuukt jävla snygg, upptäckte honom igår mahahaw,
 
anyway, check it out!
 
 
 
 
 

STOR BILDBOMB! GAMLA BILDER!

Kategori: Allmänt

När pappa fixade min dator så visade det sig att jag hade massa gamla bilder! Till och med från innan jag flyttade till kungsgården. Dvs minst 2 år gamla bilder. 
 
 
 
 Sommar 2010: (andra sommaren jag har honom, bjuder på en fail oxå)


 
 

Vinter 2010/11 (här hade vi flyttat)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vinter 09/10 (vintern innan vi flyttade)

Våren 2010:
Vår/tidig sommar 2010:
Gaman + sporrar = arg men fin ponie

Kategori: Allmänt

i förrgår ledsnade jag på tibbes dumheter. "jag är skänkeldöd och stelopererad och har inga planer på att göra vad matte säger fast jag vet mycket väl vad hon ber om". 
 
Så idag tog jag på fläcken en graman för första gången. Och jag tog på min själv ett par sporrar. Red ut i skogen med planen att se hur pass pigg han var och om jag skulle trimma sen. Det är ingen idé att be honom göra nåt om han har överskottsenergi, det blir error.
 
Jo.. Han började ju vid kossorna (som dessutom inte ens är ute längre..) och skulle vända hem. Men TJI FICK HAN DEN BUSEN! Han kunde inte resa sig coh vända om eftersom jag hade gramanen, han kunde inte ignorera min skänkel frammåt för jag hade sporrar. Han blev jävligt less, men gick ändå ganska villigt. Han lyckades vända två gånger så jag var tvungen att hoppa av  i farten och vända tillbaka honom för hand (han reser sig vad man än gör när han väl har vänt, så man får inte tillbaka honom från ryggen). men sen så! Faktiskt nöjd med det!
 
Sen var han lite småtöntig, men det är han alltid på mellanvägen, gjorde 180 graders vändningar som inkluderade sken hemmåt och allmänt töntade sig. 
 
I mitten av mellanvägen finns en väg upp i skogen som man kan gå hem på och då tänkte nog tibbe "aha, nu har jag schansen". han slängde sig in i skogen och började resa sig, skjuta rygg och hålla på. Efter ett tag insåg jag även att det inte ens handlade om att han vill hem, han ville he av mig den jäkeln. Men jag satt kvar och efter lite (läs mycket) övertalning så passade det visst herrn att gå dit jag ville. 
 
Sen var han snäll och ganska fin, till och med väldigt fin stundvis i traven heöa vägen till slutet av vägen. Sen på väg  hem upplevde jag att han var fin i skritt och trav, såklart lite motsträvig i vänster, men inte alls i närheten av hur han varit senaste månaderna. I galoppen va han jäkligt stark och spänd, men han höll ihop kroppen bra och det kändes som om han var ganska nöjd med livet ändå.
 
När jag hade gått förbi korna på väg hem (där det aldrig är problem eller stress, hur "rädd" är han, egentligen??) Så höl jag kvar honom i form ett tag och då kändes han som om han tog ett bra, ärligt stöd i tygeln faktiskt i vänster varv också, det kände ju tydligare i höger, men ändå!!
 
Så over all är jag nöjd med det. Det känns om om det hände nåt iaf. Jag red hem och tänkte att jag gör en kortare uteritt imorrn och sen lägger in trimm ute/inne beroende på underlaget. 
 
Känns gött nu ju! 

Ner som en pannkaka och upp som en sol..

Kategori: Allmänt

Eller hur var det? 
 
Så haaf. Failade skolan och höll på och va så jäkla trött och less. men nu sista veckan tog jag tag i helvetet och skickade in alla uppgifter och gjorde alla prov.
 
Annars så går det bra. Pappa har fixat min dator nu, installerat om windows. Dock så går han runt och hatar datorer och windows nu "från djupet av hans hjärta". Kul de ;)
 
 

Dancing with tears in my eyes.

Kategori: Allmänt

Haft en väldigt fin eftermiddag. Efter skolan gick jag och olivia runt på stan. Vi spelade schack inne på biblioteket, letade igenom alla filmbutiker i stan efter en film jag velat köpt sen 2009.
 
Jag hann precis i tid till middagen, kött och potatissallad, mums.
 
Efteråt hade jag och pappa en sån där bra pratstund då vi bara pratade om allt, livet. Det bästa. Känner att jag är närmre honom nu än jag var förut och det känns bara så bra. För han är ju min pappa :) Och råkar dessutom vara världens bästa.
 
Nu äre så att jag har hyrt en film som jag tänkte se på med min familj :)

Slår på nyaste avsnittet av...

Kategori: Allmänt

Börja simma eller sjunk, för ingen håller din hand.

Kategori: Allmänt

Hej hej :)
 
Idag har jag känt mig så less. morgonen började bra, men sen gick det utför på skolan. På samhällslektionen gick jag och josefine till musikhuset och spelade piano och pratade om livet. haha.
 
Sen åkte jag till min fina ponny. Idag behövde jag honom verkligen. Han bara är. Och det är just det som är så skönt.
 
 
 Jag har ärligt talat inte så mycket att säga om dagen. Den har varit rätt talanglös faktiskt.
 

Stare at my reflection in the mirror. Why am I doing this to myself?

Kategori: Allmänt

De senaste dagarna (vet inte när jag skrev senast)´, nu kom jag på, igår och dagen so far. . Igår var jag på extremt bitchmode hela dagen, vet inte riktigt varför. pms haha? Blev så less, fick inget vettigt gjort på inså'n för lärarn va sjuk. Så jag satte mig ner och lärde mig emeli sandé s låt read all about it. Så nu kan jag den. :)
 
Efter skolan så åkte jag på stan och köpte sånna där tråkiga, men ack så nödvändiga saker, till ex hårspray ;)
 
Åkte hem, spelade lite mer musik och sen gick jag och mötte calle för vi skulle se på hockey. Det var mysigt, dock så förlorade ju timrå.. menmen.
 
Sen isolerade jag mig återigen på mitt rum och fortsatte jobba med låten. Tillslut kom pappa hem från hockeyn oxå så då var jag ju tvungen att gå ner och diskutera med honom :)
 
Dagen i stort sett. Jäklgt detaljerat också.
 
hare grymt :)
 

Många tycker att dom inte ska finnas, men ändå finns dom.

Kategori: Allmänt

Idag var jag på skolan då som sagt. Det går så otroooligt trögt just nu med skolarbetet. Jag orkar inte med stress ohc krav just nu. Jag vill bara vara, få vila lite och försöka samla ihop mig lite, för jag behöver det. Men det funkar ju inte riktigt så i livet, man har alltid en massa måsten och tvingas alltid göra en massa mer än man egenltigen orkar. iaf för mig är det så.
 
efter skolan så åkte jag och josefine hem till mig och färgade mitt hår. det blev väldigt mörkt men jag är nöjd :)
 
Sen käkade vi pizza (ja, hälsosamt) och SEN åkte jag till stallet.
 
Trimmade i paddocken. Tibbe va väl snäll, men han tenderade till bråk (rättare sagt, han hotade att försöka dänga av mig om jag bad om fel grej) och var väldigt nonchig och springig. Tränade enbart galoppombyten för det var uppenbarligen galopp som gällde för honom idag och då kunde jag ju lika gärna jobba med det, istället för mot.
 
Nu är jag  så sjuuukt trött faktiskt, känner hur ögonen går i kors typ. Egentligen skulle jag behöva plugga lite, men jag tror inte det är nån idé.  
 
Godnatt!
 
 

Den springande frågan

Kategori: Allmänt

har samhällslektion nu. Samhälle kan vara de tråkigaste lektionerna.. Men inte för att ämnet är tråkigt, läraren vi har kan nämligen vara den tråkigaste ever..
 
Så nu fastnade jag här, vid fb och bloggen. :)
 
tjarååååå.

I tried to tell you, but you never heard me.

Kategori: Allmänt

Entill mystisk konstig rubrik. Kan ju tala om att rubrikerna har 0% koppling till inläggen. Jag skriver oftast saker ur olika låtar.. eller bara random ord som kan sättas ihop i lämplig ordning.
 
Mitt liv har varit lite som en karusell ett tag nu. Jag hade, som alltid för mycket att göra. Eftersom jag är sämst på att planera och inte pallar stress så bra så kan man väl milt säga att jag bröt ihop lite efter ett tag.. och erkände mig besegrad. Så nu har jag än en gång skaffat ridhjälp, sagt ifrån mig en jäkla massa ansvar, lärt mig att man kan faktiskt prata om saker med sina kompisar och få hjälp av dom OCH lärt mig använda ordet nej ibland.
 
Så nu mår jag bra, eller ja, jag har mått bra hela tiden, jag har lidit av stress bara.. Skulle jag egentligen ha klivit upp gristidigt och tävlat. Men jag låg kvar i sängen till kl 12 och såg på tv och tänkte på livet. Sen försökte jag desperat städa upp lite på mitt rum (det är typ ny"renoverat"). Jag rörde på mig lite försiktigt på första gågnen sen tjejmilen, plus att jag precis har varit sjuk. Det gick bra, sprang till stallet.
Red ut på en mysig ridtur över en timme med Anna och Boye. En ny väg faktiskt. :)
 
Nu på kvällen har jag även skrivit en låt. Fast jag tror inte att någon kommer få höra den. Just den... Rakt från hjärtat, jag kommer hålla den för mig själv..
 
Nu är jag nyduschad, och har precis aktiviret mitt mecenatkort (studentrabatt).
 
Månadens update klar dårå!! Nämen, jag uppdaterar när jag vill och kan helt enkelt.
 
Just ja, jag ansökte till medelpads Lucia idag, jag vill komma på plats 2-7 för då slipper man få sterain i håret, men får fortfarande va med i tåget. :)