Akut peppning

Kategori: Allmänt

Jag drack precis kaffe så nu är jag på jääättebra humör!

Trimm i regn

Kategori: Allmänt

Trimmade med tibbe ikväll. Han var stel i vänstersidan igår så jag försökte lossa den lite idag. Det gick sådär, men lite bättre vart den mot slutet. Vi hoppade över några små bockar oxå och där kändes han jättebra. Framme och lyhörd. Ja och emma skrittade ut ca 10 min sen.

Det känns ok med bilarna nu, emma och acke går ytterst mot bilen och då är det inga problem :) förhoppningsvis blir han bättre under tiden han står här. Man kan ju stegra upp sen så jag bara går bakom och sen först osv. :)

På jobbet

Kategori: Allmänt

Nu är jag på jobbet, första dagen. Jag är oficiellt en städtant ;) dom är gulliga här, ett gäng pladdermajor. Vi har inte jobbat så mycket, mest flummat. Jag börjar kl 06 på mornarna och det är väl inte favvotiden, men å andra sidan slutar jag tidigt och när skolan börjar blir det som sovmorgon!

I övrigt så bor tibbe hos emma nu tills han åker tillbaka, gullproppen. Och jag bor typ också hos emma haha ;) jarå annars tuffar det på, skönt med lov, men kanske blir det lite skönt ändå när skolan börjar, har en teori, som varje år att DET HÄR ska minsann bli året jag jobbar flitigt och gör saker i tid. Haha..

Jag vet inte vad jag ska skriva rikigt, eller ja, har några saker jag vill skriva men inte än! Tjarrå

I break horses

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och lyssnar på musik en bajstorsdag som denna. Hashtag känner mig vilsen och lite ledsen. Hur länge kan man skylla på att man är tonåring när sånt händer?

Tankar

Kategori: Allmänt

Jag tror att det är lätt att lura sig själv. Hur man ska känna tänka och tycka. Man kan växla från sitt bästa och sämsta jag på en sekund och lura hjärnan att misstolka de mest uppenbara saker, på gott och ont. Dölja det man inte vill se och visa en det man önskar sig mest. En vän som behandlat en illa, eller en hopplös dröm.

Jag är duktig på det iaf. Och ibland när jag glömmer bort det, så kan jag se sanningen. Eller är det? Vänner har glömt en, jag själv har behandlat någon illa. Man skyller på något. Aldrig ens fel. Eller är det vad hjärnan säger? Vad är rätt och vad är fel? Vad är på riktigt?

Allting är vad man gör det till. Man känner det man väljer att känna, och man har ett val.

"Ingen kan trampa på dig förutom du själv."

Spiderman

Kategori: Allmänt

Nu har jag sett på spiderman. Förutom toby mcguire som är drömkillen, så är manuset bra. Man kan snappa upp många kloka ord. "Det är i den här åldern man blir den man ska vara resten av livet. Så var försiktig med vem du blir."

Träffade rätt dä.

Herrå

Oopoooh

Kategori: Allmänt

Drar täcket över huvet

Kategori: Allmänt

Känns dumt att vara ledsen över en dum gatufest. Men ALLA mina kompisar ska dit alla dar.. Då ska jag sitta själv hemma och tänka på vad roligt alla har tillsammans. Det finns värdsligare problem men ändå. Det är ok att vara ledsen?

Önskar att jag vore en katt. Hans ilandsproblen för stunden är att jag bloggar istället för att klappa honom.

In this world full of people there's one killing me

Kategori: Allmänt

Hej :)

Nu är det slut på dessa slitsamma dagar. Knapert att få ihop det, men jag lyckades faktiskt ta hand om både tibbe och va funktionär helhjärtat utan att slarva med nåt av det. Fick dock åka till stallet kl 7 i lördags för att få ihop allt!

Iaf så har tibbe varit gullig :) har inte så mycket att skriva.

Jag har redan haft tibbe hemma i 16 dagar, tiden går fort! Vill inte att han ska åka tillbaka, bubbisen :( då kommer han inte hem på nästan ett år buhuuuu. Fast jag får ju åka och hälsa på prinsen när och hur mycket jag vill. Den 8 nov är våran 5års dag så lör den 9e vill jag åka dit iaf :) sen kanske man kan flörta med mor så kan vi ta bilen till mormor på jul och åka förbi busen :)

Just nu sitter jag och solar iaf. Skönt. Dock har vi nät på balkongen så man blir kanske inte riktigt lika brun, men som att jag blir det ändå haha.

Kl tre så tibbe få sommarsandaler och jag tänkte smörja idag. Sen ska vi ut och busa :)