oooooooh

Kategori:

asså. nu blev jag pepp. och förväntansfull. jag vill att nån ska vilja ha tibben på foder så jag kan musiciera mer. för nu jävlar har jag en fet plan för framtiden. vill plugga musik utomlands. då måste man nog va jävligt duktig. köng juh. herrå sverige.

efter gymnasiet. yeah. hoh

here we go again.

Kategori:

inser mer och mer hur få timmar ett dygn innehåller. imorrn är fan en fråga om överlevnad.

fuck life. seriöst.

Kategori:

jag ORKAR inte med mig själv. kan jag inte göra nånting rätt? idag vill jag bara ligga kvar i sängen och deppa hela dagen. trodde inte att jag var sån.

gårdagen var tung, hade lyckats övertala mig själv att idag skulle bli bättre. vaknar av att jag får ett sms "du glömde kvällen igår". ORKAR inte. igårkväll fick jag även ett meddelande om att jag ska va funktionär på sön på tävlingar. VARFÖR? jag VILL inte. jag försöker ta ett steg utanför hästarna. jag vill inte det här längre. varför sätter dom upp mig som funktionär? jag har inget jävla piss att göra med deras jävla tävlingshelvete. men på nåt sett så fick jag ändå ansvar över det?

som sagt. hade kommit överrens med mig själv om att idag skulle jag iaf försöka ta mig ut och rida. men just nu vill jag inte ens åka till stallet, förväntar mig väldigt sura människor där, något som jag verkligen inte kan hantera i nuläget. dessutom är detenda jag kan säga "jag är en människa. jag gör misstag. ibland glömmer man. förlåt."

tyvärr njuter hästmänniskor av att trycka ner andra, som att jag inte redan är less på att jag glömde hästarna igår.

näe. just nu vill jag dra täcket över huvudet och försvinna.forever a clone

Kategori:

lol

HELT jäkla förstörd...

Kategori: Allmänt

...var jag imorse. 
Lördagen var galen. Först var det förfest hos mig med fiiina vänner. Sen åkte vi till stadshuset på vigorfest och hade superkul, dansade supermycket och minglade och sådär. Sen vandrade jag vidare till nästa fest. natten spendarades sovandes i en fotölj med en jacka som täcke, så det blev inte mycket till sömn. 
 
var halt förstörd när jag vaknade. fick höra att jag såg ut som ett monster- kände mig så oxå. 
 
Så jag hade en riktig jävla latdag. åkte hem och duschade, sen såg jag på tv/film exakt hela dagen med calle och foppa. 
 
nu har jag haft utsläpp, känner mig något piggare idag, speciellt efter kaffet :) 
 
dock så fick jag en liten "krigsskada" på väg från stadshuset. halkade omkull och slog upp handen. tg mig dessutom inte upp, så jag fick krypa på alla fyra tills isen var borta hahaha, måste sett otroligt kul ut.
Nu är iaf handen helt uppsvälld och fin med lite blåa skiftningar. men vafan. yolo liksom ;)
 
Lånad bild från josefine :)

det svänger snabbt....

Kategori:

det här med hästar. igår ville jag inte ha nån och idag har jag två igen... :p

and i wont give up

Kategori: Allmänt

ligger i sängen och känner hur trötthjärnan jobbar. dags att sova! Var iaf på domsaga förut med några kompisar. bra musik oxå :)
 
sen åkte jag hem och såg på ett avsnitt great expectations. kissen ligger och väntar bredvid mig nu, så ska fatta mig kort ;)
 
hästmässigt så söög den här dagen. stressigt och dåligt blev det. men tibbe fick komma utanför stallplan iaf. han var kissis och jag var less. så vi bråkade bara tyvärr. 
 
känner mig allmänt förvirrad och velig nu när det gäller hästar och livet över huvud taget. jag måste komma fram till en lösning för det här håller inte!
 
 
jäääävlar vad fräknar jag har på bilden!

keep you're head down and keep on swinging

Kategori:

haha.... trouble in the love Forest nuråååå. joråsatte. blir en kul helg, ska till domsaga ikväll och imorrn ska jag rida på Tibbe och älskade saknade nasse <3 sen på kvällen blir det vigor med jossefine fanny och ronja. finfint de :)

kramhej :)felvänd nassegoräng

nää..

Kategori: Allmänt

nu lämnar jag cv skrivandet oh åker till pipeline!
 
 

hej världen

Kategori:

åh jag tycker synd om mig idag, dagen på månaden liksom... försöker rycka upp mig så jag kan åka till skolan. blä.

ja... livet rullar på. senaste dagarna har jag mått bra. skolan går väl åt skogen, som vanligt. men det brukar lösa sig på nå vis.

hejdåååååå. ses puss hej lol

upptäckt...

Kategori:

tydligen så behöver jag 9 timmar sömn för att va pigg. klockan är tio i sju och jag är pigg???? whuuuuuutttefuck

måndag morgon

Kategori:

hej! har kommit hem från stallet nu, hade utsläpp. alla hästar var snälla. nu har jag ätit frukost, ska sminka mig och så, sen åker jag till skolan. :) herrrååååå


tibbe igår

två filmer

Kategori:

the woman in black och les miserables. jag såg dom igår och i förrgår. jag blev lite besviken på båda, dom var väl bra, men inte

tänkte att jag skulle...

Kategori:

...göra en liten tibbe-update. har ju inte skrivit så mycket om honom sen jag köpte stallboken ;) men han känns ganska fin nu. ridbar och glad. det har blivit lite si och så med ridnigen i vinter, som det blir när det är kallt och jäkligt så han känns över förväntan. han har faktiskt varit ovanligt lugn hela vintern. :)

det är svårt att få hoppa i ridhuset nu på vintern, så det ligger lite på is och vi hoppar när vi får chansen. han har känts trevlig när vi har hoppat. jobbar på galoppen mest. vi är ju inget tävlingsekipage, så det spelar inte så stor roll om vi hoppar en gång i månaden eller en gång i veckan. fast det vore ju roligt att hoppa mer såklart ;)

i dressyren har vi mycket att jobba på. allt typ. han har ju inte blivit så ordentligt riden senaste året av olika anlednigar. så jag jobbar mycket på lyhördheten, att han ska svara för skänklarna direkt, sidförande och frammåt. han har ingen ärlig bjudning frammåt rikigt i.början och det vill jag ändra på. samt att han ska ta förhållningar ärlig och utan att tex lägga tungan över bettet i protest. jobbar även med fattningar och övergångar, lite finslip. att han ska lyssna på små hälper och ha stöd på bettet samt inte "spänna till" i övergångarna som han gärna gör.
så fortsätter vi träna att han inte ska smita med bogarna! det har han blivit förjävlig med. speciellt om man rider på volt i högervarv så försvinner bogen direkt.
slutligen tränar vi på att han oxå inte ska smita med baken till höger som han oxå gör ;)

såklart tränar vi inte på allt 24/7 men det här är dom sakerna som jag vill få bukt med.

jo, om ni har några tips eller någon övning för någon av det här, skriiiv ;)

jag då? jag jobbar främst med att få stadigare hand. har blivit flaxig! och att räta upo mig mer. tålamodet, att inte bli arg på tibbe är något jag tränar på. och mjukare hand vill jag få.

så, en uppdatering om tibben :)

före-efter

Kategori:

I would rather learn what it feels like to burn, than feel nothing at all

Kategori: Allmänt

Ska snart åka och ta passfotooo. Och har en bad face/hair day. Too bad. töckja
 
sen ska jag EV ta mig till ridhuset med tibben. Det ser ut att blåsa jävligt mycket och av nyare erfarenheter så bör jag hålla mig på marken med honom när det blåser. Axeln är fortfarande paj efter senaste försöket till ridning i blåst. Jäva svin haha
 
planen är iaf att rida iväg till ridhuset och hopptrimma över sockerbitar.
 
ikväll ska jag hem till hanna, blir fint de :)
 
 
Ä'm häppäh todäj :)

i want u to open you're eyes, cuz i need u to look into mine

Kategori:

tjabbaaa.
idag red jag på morgonen för jag hade utsläpp. blev en tur runt kvarsätt. tibbe var lugn idag så vi kunde ligga och långalopöera hela nellanvägen. skööönt ;)

sen åkte ja på en gammal hederlig shippingtur med thimmy. köpte ett par byxor, en kofta, "jacka" och en skjorta :)

nu har jag inväntat kväll sedan kl 8 så haha.. sks sova. knäpp tonåring?!

haha fail

Kategori:

jag skulle gör en sån där cool "kvällens outfit" bild. men jag ser ut som en uppstoppad gååååås hahamen tiiiitta :)

Kategori: Allmänt

Innan man vet irdet av det så har det slutat snöa. Då finns det ju ingen anledning att sitta hemma längre.