Bilder och film- hoppning med Boriz

Kategori: Allmänt

Idag hoppade jag med Boriz! Emma var med och hjälpte till och passade på att dokuentera lite :) Detta var alltså hans första "riktiga" hoppass och jag är väldigt nöjd med honom! han fattade vad han skulle göra och försökte sitt bästa. Och det kändes som att han även tyckte att det var väldigt skojjigt :)
 
 
 
 
 
 
 

Tjatja bloggen!

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här, Josefine Atterhagen 18 år. Och vad gör jag egentligen? Jo jag sitter här och tittar fundersamt på min kära vän Lovis som lagar pannkakor åt mig, som jag ska ha med mig på resan till Stockholm imorgon. Ja du läste rätt. Hon lagar pannkakor som JAG ska äta! Hihi schysst! 

Nä nu gick hon över gränsen när hon med en lustfylld blick sög av sitt finger från pannkakssmet.....

Ciao! 

Video

Kategori: Allmänt

Här är en video som ingela filade på mig och boran i september :)
 
 
 
 

Tystnad

Kategori: Allmänt

Hej! Jag har inte skrivit på ett tag nu. Inte tänkt på det helt enkelt. Dagarna tuffar på och sådär. Just nu känner jag mig väldigt trött, liksom utpumpad. Snart lov ;)

Hej!

Kategori: Allmänt

Efter att ha kommit hem från sthlm så har jag ridit på boriz en gång, han var snäll och lugn faktiskt :) lite ettrig när han inte fick gå först, men det gick bra. Igår var jag på möte på ridskolan. Intense! Idag hoppas jag på att få ha boriz, jag vill gå till masten och klättra. Han skulle verkligen behöva det!!

Byebye