I want it.

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på tåget påväg hem. Jag har haft en helt fantastisk helg. Jag skulle kunna stanna i stockholm eller göteborg för alltid. Speciellt stockholm.

Som vanligt är jag så himla kluven om min ytterst luddiga framtid. Samtidigt som jag vet vad jag vill och vad som krävs så känns det liksom så svårt på nåt vis! Önskar att tibbe kan få plats på ett hörn oxå.. <3 men den här helgen har varit balsam för själen i alla fall. Så skönt att komma bort en stund.

sådan matte sådan häst..?

Kategori: Allmänt

När vi ändå är inne på hästeriet :)
 
 
 
 
 
 
 
Busiga..?
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Apropå det...

Kategori: Allmänt

 
 
jag brukade kalla tibbe för "karate-tib" (från karate kid ju) när han var yngre. Invändningar på det?? ;)

en gammal dikt...

Kategori: Allmänt

...som jag skrev för några år sedan om/till tibbe. Kanske lite motsägelsefull och så, men ändå fin! 
 
Slänger in en bild från när tibbe hade rymt från hagen och frida fick springa ut i morgonrock och hämta honom! Bilden är tagen av fridas granne haha :) 
 

Min fina vackra häst

Det är du som känner mig bäst

Din mule mot min kind

Värmer som en sommarvind

Du är så go, aldrig stygg

Du bär mig säkert på din rygg

Jag älskar dig, det ska du veta

När du i din hage beta

Pälsen din den blänker

Jag undrar vad du tänker

Du är min lilla skatt

Även fast du kan få fnatt

På solskensritt i full galopp

Snälla låt det ej ta stopp

Backe upp och backe ner

Nu syns vi inte mer

Aldrig utan dig min prins

Jag är så glad att just du finns

Du är så fin att jag faller i gråt

Aldrig ska vi skiljas åt

En sån där dag!

Kategori: Allmänt

Hej, idag har jag en riktig tröttdag! Vaknade imorse och kände bara att "nääää idag pallar jag inte skolan.." Stress över saker som jag måste göra, typ plugga till religionsprovet som är i övermorgon. Och alla musikuppgifter. Usch! Så jag planerar att göra det hemma idag. Men först ska jag slå på en film och varva ner och sen bege mig mot tandläkaren.

Brukar nån annan oxå ta "sjukdagar" och plugga ikapp/återhämta sig då och då? ;)

Tung dag!

Kategori: Allmänt

Idag känns allting så tungt. Jag har ingen lust att jobba alls idag (hnm....undra varför??) och egentligen så vill jag åka till Boriz och mysa. dessutom skulle jag VERKLIGEN behöva plugga... 
 
Nämen det känns bara så bajs allting just nu. jag är i en sits i livet nu där jag verkligen inte trivs, känner mig instängd och "fast" liksom. Svårt att förklara. 
 
Jaja, citerar okänd igen: "det jag känner kommer ändras".  Uttjatat snart? Frågan är ju bara NÄR det ändras? ;)
 
Men jag har ju saker att se fram emot, tur det! och om jag inte jobbade kunde jag ju inte rida boriz till exempel! och skolan är ju... nödvändig liksom :) men jag önskar att dygnet hade mer än 24 timmar!
 
nästa helg ska jag till liseberg med johan och kattis! DET ser jag verkligen fram emot! 
 
Hejdå :)
 
En gammal bild på tibbebus från 2009 :) Flätorna <3 
 

Hej!

Kategori: Allmänt

Gud vilken chil dag jag har haft idag! Spelat gitarr hela morgonen och sen glott på youtube. Ridit på bebishästen och sen bara chillat. Egentligen tänkte jag följa med ner på stan och lyssna på nå band/fira johanna i klassen. Men helt seriöst- jag känner mig totalt slutkörd i kroppen! Det värsta är att jag verkligen inte gjort nåt särsklit heller. Hormoner??

Jag stannade alltså hemma.

Boriz då? Jo, jag red ett konditionspass typ. Han var väldigt rolig idag! Skitpigg men gjorde inget dumt. Jag red på en liten rundbana och den var väldigt blöt på några ställen. Jag passade på att utmana boriz att gå i dom, han anser sig ha sockerhovar. I början gick han i diket istället, men jag gjorde ingen grej av det utan lirkade på, så i slutet av passet så gick han igenom! Han travade till och med genom en. Duktig! Så han gjorde sig förtjänt av lite kärlek. Unghästar är så av och på! Vissa dagar är de som filbunkar och andra dagar rodeohästar. Det är skönt när man hittar mellanläget, vilken jag och boriz hittade idag :)

Hejdå byebye nu är det sängens tur att få lite kärlek!

Det är som om luften går ur en ibland...

Kategori: Allmänt

Baaah. Alltså ni vet den där känslan när man har huuuuur mycket energi som helst och sen så övergår det till en frustration och så går luften ur en så man blir alldeles matt. Jag fick den känslan nu. 
 
Försökte prata med storebror och pappa om gynmasiearbetet och andra saker. men grejen är att jag känner inte att jag gör mig förstådd. Det slutar bara med att det känns ännu värre än innan.. lol. Det är då jag bara blir frustrerad och matt. Och osäker på mig själv. när jag pratar och det känns som om ingen förstår mig så får jag känslan av att det bara är jag som är konstig, förnekar det som verkligen är. vilket leder till att allt känns mycket värre än innan. 
 
jaja, alla kan ju inte ha talets gåva. och hur jag än vred och vände på det så var det återkommande temat DEN DÄR JÄVLA IDOL-AUTIDIONEN som jag inte gjorde och att jag inte kan jobba med andra än mig själv och mitt dåliga självförtroende, att jag aldrig VÅGAR sjunga hemma osv (kanske så att jag bara inte vill????).... och att ingenting egentligen är min förtjänst utan andras. konstigt då att det känns värre än innnan? Jag ville liksom prata bara men då blev det bara bajjjjjjjs. haha
 
aja, nu ska jag sova istället. tankar i kombination med trötthet är bara fel. Avslutar med mitt favorit ordspråk som jag alltid tänker på när hjärnan min jäklas: "Det du kännr nu kommer förändras" Så jävla simpelt och så jävla sant! 
 
Godnatt! 
 
 

Boriz

Kategori: Allmänt

Smakprov på några bilder som hanna har tagit på mig och Boran :)
 
 
Visst är han fin? :) 

Hej!

Kategori: Allmänt

 Hejsan. 
Idag har vi börjat jobba med gymnasiearbetet lite mer på skolan. Återkommer om det! 
Sen var jag med lill-boran (Japp, jag har börjat kalla honom det.). Jag red inte, eftersom det spöregnade. Han fick gå in och äta hö istället, vilket han inte verkade allt för missnöjd med. Efter det åkte jag hem, duschade, åt middag osv. Nu sitter jag och försöker få nån slagt srtuktur över vad jag vill göra för gymnasiearbete. Skrivet, klottrar, och brainstormar för fullt. Jag har liksom en inre vision som jag ser lite suddigt och luddigt, som känns lovande. Men jag vet inte riktigt VAD den är än.  Tänkte försöka prata med en av mina musiklärare imorrn på skolan och så nästa vecka när jag träffar johan ohc kattis vill jag prata med dom också. 
 
Ville mest bara uppdatera om mitt sjuuuuuukt händelserika liv :) 
 
 

Ejlooooo

Kategori: Allmänt

Hej! Vaknade förut med en härlig mensvärk. Tog en alvedon och väntar nu på bättre tider ;) idag är planen att åka till birsta och sen till stallet. Jag ska inte rida, utan kolla på när boriz ägare tränar. :)

Bildrensning deluxe

Kategori: Allmänt

Så. Nu har jag tillbringat tre (!) timmar till att rensa och sortera bilder från min externa hårddisk. Det var tråkigt dock att så måga bilder försvunnit genom åren, men man ska väl va glad över de som är kvar!

Nu är ju klockan alldeles för mycket så jag ska sova nu. Imorrn har jag ett gäng saker på to-do listan, bla att städa rummet!!!

Damdamidammdamm

Kategori: Allmänt

Hej! Idag hade jag lite sovmrorgon och åkte till skolan för att gå på möte med syon.
Sen visade det sig att josefine hade bakat en kladdkaka!!! Men mums liksom?!?!?

Sen körde hon mig till boriz (pluss nu på na)

Han var super idag! Lugn och fin och så. Pratig, vet inte vem han trodde att han skulle få träffa ute idag ;)

Sen åkte jag och jobbade. Är där nu. Slutat, men väntar på bussen.

Chill kväll!

Elllååå!

Kategori: Allmänt

Hej! Den senaste veckan har varit lite kaos. Mån-tors förra veckan var jag både i skolan, jobbade och tog hand om boriz, vilket ledde till lite akut utbrändet på fredagen. Var tvugen att ta en vilodag.

På fre kväll var det fest, först hos en klasskompis och sen fortsatte den på krogen, mys.

På lördagagen gjorde jag inte mycket, typ städade, följde med hanna och picasso ut på en promenad och senpå kvällen åkte jag hem till josefine och vi hade badtunnemys! Tooookmysigt ju <3

Söndagen löpte förbi, hängde med mamma :)

Igår vare skola och kör och idag skola + jobb. Imorn ska jag till stallet efter skolan och MYSA!

Så ja, det rullar på. Vill hälsa på tibbe snart, det känns för tomt!