vill oxå... :(

Kategori: Allmänt

jag vill också ha en häst igen.. :( är så less på att inte ha nåt att göra, och jag saknar att vara i stallet och pyssla och rida.. men saken är den att jag vill ha en EGEN häst. jag vill inte låna eller hjälpa, jag vill ha en EGEN. såklart det är roligt att jag får låna mina vänners hästar iblande, missförstå inte. men jag saknar verkligen det där med att lägga upp träningen, se resultatet och jag saknar till och med det som är jobbigt! 
 
fan. varför ska allt va krångligt?? det är ingen idé heller känns det som, jag vet ju inte om jag börjar på nån skola eller inte, och kank jag isf ha med en häst? tror inte det va.. har till och med kollat upp vart närmsta ridklubbarna är från skolorna jag vill söka, kollat stallplatser på blocket, kollat vad det finns för medryttarhästsutbud osv. Ja, jag är desperat! 
 
ääh, vet inte vad jag ville komma fram till. känns liksom som ett hål av saknad. ikväll ångrar jag att min tibbe är så långt borta, men jag vet att jag vill ha en större häst till vardags oxå... juni- kom fort! 
 
tibbe i bräcke. haha knasbollen. 

Fredagspyssel

Kategori: Allmänt

När jag kom hem förut fick jag en eneritopp och satte upp hyllor lch packade upp mina bäcker! Jag tycker att resultatet blev väldigt fint och mitt rum blev genast hundra gånger mysigare. Det är fortfarande pyssel kvar. En lampa i fönstret, nya ramar, keyboarden ska stå mellan sängen och skrivbordet och ovanför den ska gitarren + ukken hänga. Sen ovanför min säng på långsidan ska jag hänga Hannas tavla när den är klar :) hyllorna: 
Det är egentligen ett svart blockljus till vänster om blomman som inte syns på bilden, jag har inte ställt blomman så långt ut för skojs skull.. ;)


Satte även upp krokar (som jag btw har pimpat) bakom dörren så jag kan hänga tex morgonrocken där :) 


Tycks? :)

Glatt humör

Kategori: Allmänt

Sitter i sängen nu och känner uppskattning. Har tänt massa ljus, ser på en mysig romantisk komedi och kissen ligger och sussar bredvid mig. Total avslappning. 

Idag har jag varit sjuk igen, efter spelningen i onsdags (som gick bra btw) så tror jag det bröt ut så jag var hemma igår och idag. Jag har ägnat mig åt städning och igår träffade ja maja som är hemma några dagar. Himla kul när jag väl får träffa henne! 

Mormor kom hit idag och stannar över helgen, det känns kul! Imorrn ska vi äta frukost på ikea :)

Godnatt!


positiv!

Kategori: Allmänt

 jag ha precis druckit vörldens största glas med färskpressad apelsinjouice och sen är det te-diet som gäller. 
anledningen till det är för att nu på ons ska jag och emma spela på pipelines onsdagscafé och jag håller självklart på att bli förkyld!?!? asså lol.. 
 
för övrigt så har jag drabbats av tillfällig (!?) förvirring inför framtiden. känner mig otroligt opålitlig och impulsiv. ena dagen vill jag en sak och den andra en helt annan. eller alltså jag vill ju hålla på med musik men hur, när, vart, osv osv. 
 
skulle behöva dra mig undan och tänke ett sekel eller så. ;) 
 
 

Change

Kategori: Allmänt

Ändrade frillan lite idag.  

Från detta:

 

Till detta:


OH MY!

Kategori: Allmänt

igår hade jag en väldigt trevlig dag. började med att äta frukost på IKEA, sen åkte jag och red på maffia. chillade på em och sen åkte jag till pipeline och lyssnade på OH MY! som hade releasefest där. så jääääääkla bra! äntligen fick jag en tygkasse oxå, dessutom signerade alla i bandet den.. ;) 
 
idag ska jag rida en liten ponny som heter Joey. han är tydligen lite busig, så jag ska rasta av honom och försöka få lite pli på honom så barnen kan rida sen. på med säkerhetsbältet..!
 
i em/kväll blir det väl middag hos mamma som vanligt, vi har en liten tradition. 
 
haaadebraaa
 
 

musikdag

Kategori: Allmänt

helllooo
 
idag har det varit en riktig musikdag. jag hade gitarrlektion på fm. sen jobbade jag i studion på lunchen, spelade in leadsång och petade på lite småsaker i musiken. på em repade vi i aulan inför slutproduktionen. 
 
nu på em har jag inte gjort ett smack. kollat på white collar, os-invigningen och nu har jag klickat in mig här :)
 
en stycke domsaga