ridningen

Kategori: Allmänt

red ner på nya banan idag TIBBE var jättetrevlig men piloten kände sig inte så bra idag.

Jag ville egentligen inte rida idag, men tibbe har redan vilat i två dagar så jag kunde ine låta honom vila idag igen. men det där jävla sadelhelvetet går ju fan inte att rida i!!!!! fan vad less jag blir... får ingen balans i den eftersom kåporna är "platta" fortfarande. ´

som sagt, jag hade ingen motivation idag och dessutom har jag blivit tvärsjuk. igår kväll blev jag täppt i näsan och är det nu oxå har känt mig hängig hela dagen.

men jag har ändå städat hemma, åkt till birsta och sådär.

Jag måste hitta motivation till ridningen igen. har inte haft den sen besiktningen och det blir ju inte bättre av att sadeln inte samarbetar med mig heller. 

jaa.. får se när den behagar komma tillbaka. jag tycker att det är mysigt att va i stallet och pyssla med tibbe, men jag tycker inte själva ridningen är nå roligt, där är det bara massa problem hela tiden. men idag efter ridningen ledde jag honom hem och vi lekte lite :) Det va kul. haha det låter som jag pratar om en hund, men tibbe tycker det är ätteskojj när man nyper honom lite i kinden s¨blir han superbusig och börjar typ bocka och busa. han är så söt skrutten, jag älskar honom.  

Kommentarer


Kommentera inlägget här: