på skolan

Kategori: Allmänt

Är på skolan, har tagit över thimmys dator HELL YEAH!

Engelskan går trögt, men i em ska jag powerwalka en timme, sen ska jag ner på new yorker, en ny affär som precis öppnat här i s-vall.

Ikväll händer inte så mycket. Ska skriva ut accord till en ny låt jag ska lära mig. Få se hur det kommer gå ;)

Ska till stallet också. Idag blir det uteritt för pollen. Han ska gå ute hela helgen nu för det har blivit ALLDELES för mycket och tråkig träning den senaste tiden.

Helgens planer... Imorrn ska jag på motormässa.. Har ingen aning om varför men tova ville gå så jag hänger på. BLir säkert kul. På kvällen kaanske det är fotboll, eller så är det nästa helg. Och på söndag ska jag till biteline med 1000 andra och se världscupfinalen i hoppning. Bland annat med Emma :) Och kanske fanny??

Ha'de bra!

Wehooo!!!

Kategori: Allmänt

Fick precis tillbaka min engelska uppgift. JAG FICK ETT A!!!!!! HÖGSTA FUCKING BETYG!!! JAG!?!?!? jag är sååå glad nu, började gråta haha

livet är bra just nu!!

Ridning x2

Kategori: Allmänt

Idag började dagen med att jag och mamma lämnade av felix på bussen tillbaka till gotland. Sen tvättade vi bilen i biltvätt men den blev inte ren :O Så då tvättade vi den igen ;) haha

sen åkte jag till stallet. Hade en lång pratstund med moa i stallet. Hon är en fin och omtänksam tjej hon <3 Men sen fick vi ont i våra små rumpor (vi satt i stallgången) så vi dammade mattorna i omklädningsrummet istället.

Red ner med alex till nya banan och ponnyn var.. MUMS!! ååh vad fin han var idag, främst i högergaloppen. HAn tenderade lite till trams i vänstergaloppen, men han gjorde inget. Provade ytterst lite förvänd galopp idag, gick också bra. Avslutade med lite tempoväxlingar i trav. Mumma vad fin han var idag. Känns som mitt jävluspass (mental-mässigt alltså) gjorde nytta igår, för han var himla lyhörd idag. han var väldigt pigg oxå, me like.

Sen fick jag rida fina Hälge. Fjärde gånge jag red honom idag, han va lika fin som vanligt. Jag gillar hälge men det är med skräckblandad förtjusning. Har nämligen blivit lite uppskrämd av folk som beskriver honom som värsta monstret som slänger av allt och alla. Men han är supersnäll, men han busar ju gärna till det ;)

Nu tänkte jag se på chuck (supriiiiise) och käka mazariner. See ya

OMFG!!!

Kategori: Allmänt

Sista avsnittet av chuck säsong 2...!!! Shiiiiiitttt!!

Nu måste jag ju nästa kolla på iaf ett till avsnitt... ;)

Hopponny/dressyrponny

Kategori: Allmänt

Såg precis en video nu på x blogg. x har en hopponny och debuterade idag på dressyrbanorna. ponnyn i fråga var värlgit spänd och rittens hehet var enligt mig ganska fladdrig och oseriös. Men det skiter jag i, det jag reagerade på var komentarerna som x fick. Läsarna menade att det var bra "med tanke på att det är en hopp-ponny" eller "efterso du inte är en dressyryttare".

MEN HALLÅ!?!?

En hopponny ska väl vara minst lika välriden som vilken dressyrhäst som helst?? Och du som hoppryttare ska väl lägga ner lika mycket arbete på trimm som vilken dressyrryttare som helst? Eller är jag helt ute och cyklar nu? För man kan väl inte rida bra på en hoppbana om hästen inte är välriden på marken?

Nä, enligt mig var detta oacceptabla URSÄKTER för att i själva verkat var det inte en speciellt bra ritt. Men som sagt, ritten i sig är orelevant. Nu vet jag att den här hästen i fråga är väldigt välriden på marken, att den var spänd för dagen, så inget illa menat mot ekiaget.

Vad tycker ni? Är det ok att det slarvas med markarbete på hopphästar eftersom "det är ju ingen dressyrhäst"?

Chuck

Kategori: Allmänt

Nu tänker jag se på chuck- igen. Jag ska höj volymen så högt det går och glömma var jag är. Det är inte roligt hemma just nu.

-

Kategori: Allmänt

Orden du säger skär som knivar i mig. Orden tränger igenom alla väggar. Du är så upptagen med dig själv. Du ser inte att jag gråter. Det gör ont i mig att se dig ledsen. Men sanningen är att du vill inte ha mig. Du är starkare än du tror, men väljer att vara svag. Jag är svag, men väljer att vara stark. För bådas skull.

Jag vill inte ge dig mitt liv, men du håller mig så hårt att jag kvävs. När ska det ta stopp? Jag orkar inte mer.

Jag är rädd. Jag är rädd om dig. Jag är rädd för att du är rädd. Men jag vill leva. Jag vill.

Sakerna du inte visar och säger vet jag ändå. Men du kommer aldrig säga det till mig.

Jag vill ut nu. Det är inte roligt längre. Jag vill inte vara med. Jag bad inte om det som hände, men jag kan leva med det. Men jag kan inte leva med dig. Det går inte. Jag vill ut nu. Ut ur din misär, ut ur din sorg. För det du känner känner inte jag. Men det jag känner för dig, känner din smärta.

Jag ger mig styrkan, jag ger mig själv hopp. Om två år är detta över. Då kan jag leva.

hohoho

Kategori: Allmänt

Eftersom världen verkar sjukt osocial ikväll (ja, jag vet att ni har annat för er, lol...) Så tänker jag tillbringa kvällen med chuck istället :(

Seriöst. FIck nåt slags "wake up call" för ett tag sen när jag insåg att mitt liv är jävligt trist. Jag är i stallet eler hemma. Jag träffar typ aldrig kompisar eller går ut och sånt. Inser nu också att jag inte har speciellt många kompisar som jag fakrtiskt VILL träffa. Känner ju jävligt många, men det är bara mins närmsta vänner som jag vill umgås med :) Kanske det som är problemet?

dagen

Kategori: Allmänt

Idag blev det lite stressigt i stallet eftersom jag hade planer efter stallet och vaknade sent!

Red på gummiflisen. Tibbe var jättefin idag, dock inte så samarbetsvillig. varje gång vi passerade utgången i vänstergalopp så stannade han och började kicka. Men förutom det var han svinfin hela passet!

Toktibbe. Han har ju alltid minst en fix-idé. Förut hängde han sig i högertygeln, nu kan han inte galoppera vänster galopp. Men jag löser nog detta också tids nog.

Efter stallet skulle jag träffa några kompisar, men det blev inget. Så jag gick och köpte pizza istället. men jag skulle VILJA göra nåt ikväll... :( Anyone?????

Grattis på födelsedagen <3

Kategori: Allmänt



Idag fyller min söta fina hela 9 år!

Tyvärr blev det inget firande för honom idag, men imorgon ska han få tårta och mys :)

För mkt...

Kategori: Allmänt

Jag ser på för mycket chuck.. Är redan på SE2EP18.... I början av lovet var jag väl på SE1EP7 av 13 eller nåt sånt :P Men BRA är det. Har ju hunnit få några favvoavsnitt.

Chuck är för övrigt den ENDA serien jag följer utan att det är nån snygg kille med. TÄNK hur bra den måste va??? ;)

<3

Kategori: Allmänt



dagen so far

Kategori: Allmänt

kom hem från stan för några timmar sen. Var där med Ronja :) Vi gick runt och kollade på kläder och snackade skit. Det var mys. Sen gick vi och fikade på Waynes Coffee. Det var också mys.

När jag kom hem så var det så otroligt FUKTIGT i hela lägenheten. Jag öppnade alla vädringsluckor och höll på att kvävas hahaha. då blev jag irriterad över att det var så skitigt så nu har jag städat mitt rum, köket ohc damsugit hela lägenheten. Sen var det dags för middag (eller ja, inte riktigt eftersom jag åt vid halv tre. Men annars kommer jag bli hungrig i stallet.) Så jag och min käre bror Felix stekte hamburgare :)

Snart ska jag till stallet, tror det blir trimm idag, i paddocken om det inte blir mörkt.

ha det bra :D


Världens vackraste människa på bilden <3

I'm one Lonely Bitch....

Kategori: Allmänt

Seriööööst. Får inte tag på nån som kan följa med på stan idag :(

Försöker få tag på hanna, men hon svarar inte, fanny är i sin stuga, emma ska nog fixa till tävling imorrn, maja är i linköping, malin i sthlm... Vad gör man? Jag vill inte va i stallet hela tiden, är fan less på mitt liv :(

Gårdagen

Kategori: Allmänt

Igår kväll var mysig, men jag var jättetrött när jag kom hem. Matkoma?

Iaf så mötte jag upp Emma och Fanny på Biteline och sen åt vi tacos. Det var mysigt att sitta och prata och skvallra om folk ;) Jag och fanny var lite extra busiga och köpte varsin milkshake, men i efterhand förstår vi inte riktigt varför eftersom båda var proppmätta redan.

Idag är det jättvarmt och soligt så jag ska försöka få nån att följa med mig till stan. Det känns som en alldeles för fin dag för att slösa bort på ingenting ;)

trött

Kategori: Allmänt

Är trött just nu, men skriver lite kortfattat.

Red tibbe runt kvarsätt, stans töntigaste häst. stannade flera gånger och glodde på saker och var tvungen att övertala honom att han visst kunde gå förbi. Fast en sak som hände idag värmde lite i hjärtat på mig.
 Det var nån som hade gjort en stooor brasa vid diket på vägen. tjock rök blåste ut över vägen så man såg inte riktigt igenom den, precis där röken "bärjade" finns en stig på vänstra sidan mn kan välja att gå upp på- hemmåt. Då två alternativ hade jag. Högersväng genom röken och förbi elden eller gå hem på en mysig stig utan läskig rök. Och tibbe gick efter lite tvekan rakt igenom röken. Hur underbar? Då måte han ju lita på mig liiite. han går näästan genom eld om jag ber honom.

AJa han var fjantig idag, slängde sig hit och dit och hade inte lust att jobba.

sen red jag morris då. kul med ny häst- hon var lat i början, men den vaknade hon till och blev aspigg istället, bockade och taktade och höll på :P rolig iaf. var bara att räta upp sig så slutade hon.

orkar verkligen inte skriva mer nu, godnatt. nu står katten här och vill ha lite kärlek också, inte bara datorn ;)

Äntligen lite sooligt

Kategori: Allmänt

Ska snart åka med mamma och tvätta bilen (??) tror jag :P Haha har alltid velat åka in i en sån där biltvätt när man sitter i bilen.

Vet inte riktigt vad jag ska göra med tibbe idag. Skulle vilja få lite "revanch" efter gårdagen i ridhuse. Men jag ska få prova rida på Morris ida. Ett halvblod som står i stallet. Hon har dock tagit det lungt i några dagar pga ett såg på bakbenet,så vi får se om hon är mer vild än tam ;)

Ikväll tror jag att jag ska på bio och kanske biteline? :) Får se vad ekonomin säger om sånt. HAha men nånting hittar jag på ikväll iaf.

ses!

Nämen

Kategori: Allmänt

Det här ser ju precis ut som en viss sportko när han försöker gå hem?!

regn regn regn regn regn och.... Regn!?

Kategori: Allmänt

Det regnar fortfarande :( Dryygt

Sov hos emma inatt. Vi hade kul, fast vi gjorde inte så mycket. vi satt vid datorn, snackade skit, slogs med ett påslakan och blötte ner hela köket :)

Ikväll har jag inget speciellt inpaerat, det regnar som sagt :( Man känner sig inte så motiverad att gå ut då.

Tibbe fick gå i ridhuset idag. Jag gjorde dock ett misstag i stallet: "nää, tibbe behöver ingen martingal idag, han är så snäll så!"

Red tempoväxlingar i galoppen, det är något vi måst träna på. Att öka går superbra, men att få tillbaka honom när han väl har ökat är inte lika lätt :P Så hade jag en bom i mitten av ridhuset som jag tänkte försöka galopp över, men det gick sådär. Hoppade (obs, upphöjd bom) den en gång och efter det var det cirkus. Han slänge upp huvet och drog, boksavligt talat. Haha pinsamt värre, jag som brukar skryta över hur lydig och snäll han har blivit var tvungen att styra in honom i väggen för att få stopp. Och inte bytte han galopp helle r- en enda gång. Så fail var det. Men Tibbe hade jättekul iaf! ;D  Så vi skenade runt i fel galopp och snubblade över den där bommen ett tag, men sen bestämde jag mig för att vi inte fick ut speciellt mycket av det så vi gav oss. Men han är ju söööt iaf!!

mot kaoset

Kategori: Allmänt

Nu ska jag åka till emma, i regnet.

Det har regnat hela dagen, eller ja det örjade när jag skulle ta in tibbe :( Han fick vila, jag kände mig less. men han har inte vilat på över en vecka så det är med gott samvete ändå.

det mäks att han inte har  nån att leka med längre för idag var jag tvungen att leka jagis med honom i en halvtime innan jag fick ta in honom :P knas. han gör så ibland :)

När man har tråkigt...

Kategori: Allmänt



När man har tråkigt är ju detta lätt hänt... :)

Inspirerande

Kategori: Allmänt

Ett väldigt peciellt och fint ekipage som har inspirerat mig väldigt mycket är Tove Fant och hennes fina Reperis.
Reperis är välrigt svårriden och otroligt pigg, men Tove rider honom ändå så mjukt och följsamt och får det att se busenkelt ut. Men jag kan tänka mig att det är otroligt krävande och att det är en tunn balansgång mellan en lugn och fin Reperis och en hetsig och het Reperis.

Jag kommer ihåg för flera år sedan att jag såg dom för första gången på youtube och jag blev helt tagen av Reperis. Sån himla glöd och vilja. Han verkar vara en otrolig häst med en stor personlighet och sån härlig inställning. FÖr att visa er vilket fantastiskt ekipae dom är så tänkte jag visa några filmer på dom :)

Kan tillägga att jag till en början bara följde dom på youtube men nu har jag även följt Tove och reperis på bilddagboken i flera år och jag slutar aldrig bli imponerad av Toves enorma viljestyrka och hennes kärlek till sin häst. SÅ himla underbart att se ett sånt här ekipage! Hennes billdagbok är enda anledningen till att jag har kvar min, för att kunna kika in på hennes och kolla läget ;)











SÅ himla duktig tjej! 

Dessutom har hon (tillsamans med sin syster) en superfin unghäst som jag har följt sen den var pytteliten. Ska bli himla kul att se vad det blir av den fina tjejen :) 

Så Tove, you go girl! Du är GRYM!

stor häst....

Kategori: Allmänt

ibland får jag ryck och sitter och kollar på storhästar..

När folk frågar mig varför jag inte säljer Tibbe och skaffar stor häst så är et ganska lätt att svara att: jag vill helt enkelt inte. Tibbe är "the one" för mig. Jag kommer aldrig sälja honoom för att skaffa en större häst. Aldrig.

Men- ibland känner jag att det skulle vara roligt med en större häst vid sidan om tibbe. Det är ju en helt annan sak att sitta på en storhäst, dom rör sig liksom "skönare" på nåt sätt. Och är oftast enklare att rida än min lilla bus. Och i princip alla mina kompisar tävlar storhäst så man kan ju aldrig åka iväg på typ meetings tillsammans. Så ja, jag skulle vilja ha en storhäst OCKSÅ. Men inte om det innebär att jag inte kan ha tibbe.

Så jag kikar på lite storhästar då och då, mest för skojjs skul. jag har inte råd att ha två, men jag skulle ljuga om jag sa att tanken inte slagit mig, att skaffa större häst.


Stor och liten

Kategori: Allmänt



Detta är och förblir en av mina favvobilder ;)

---

Kategori: Allmänt

Jag skulle ALDRIG stop in detta i hans mun igen :/


Tibbe = Duracell kanin

Kategori: Allmänt

Idag red jag på galoppbanan med tibbe. Jag började med att trava ett varv åt varje håll som uppvärmning och för att kolla underlaget. Samanlagt kunde man galoppera typ halva och trava halva. så jag körde lite intervaller.

egentligen ska jag galoppera ett varv, skritta ett halvt osv. Men eftersom underlaget inte tillät det så körde jag två varv på rad med trav och galopp och sen skritt ett halvt varv.

Körde två "vändor" åt varje håll. Så då hade jg alltså samanlagt ridit 10 varv intensivt (framtravning inräknad) plus skrittpauserna och hästen är knappt varm på halsen!?!? Men väldigt pigg och glad. Jag fattar inte hur vältränad han är.. ett varv på den här banan är alltså typ 600 meter. Det är ju visserligen bra, men har GÅR verkligen inte att få trött.
som i fredags. Åker 12 mil till bräcke, hoppar två klasser och åker 12 mil hem igen. men ändå ska han busa och tugga på min jacka sen när jag tar ut honom i hagen. :P Så jäkla skön häst <3

Han kändes glad iaf. och vi blev vääldigt skitiga av att gloppera i leran. sadeln, mina ridbyxor och tibbe ansikte var tom ldeles leriga när vi kom hem..

Imorrn ska vi klättre 20 gånger upp till masten, det kanske tar lite iaf?

Bilder bräcke

Kategori: Tävling



Emma har fotat alla bilderna :) Visst ser han glad ut?

mysig skrittur

Kategori: Allmänt

Idag har det varit varmt och soligt, utmärkt för en lång barbacka skrittur. :)

När jag skulle ta in tibbe så stod han och solade, så jag kände mig nästan lite elak när jag väckte honom och tog in honom.

Vi skrittade ut i över en timme. förbi kossorna och upp på en väg som vi kallar minkvägen, red ner över ett kalhygge till melanvägen och från den red jag ner till en väg jag bara ridit på max tre gånger. man rider genom en övergiven gård och kommer ut på en massa ängar mitt i skogen. sen upp för en gammal traktorväg ut på en tilbautaäng vid kossorna och kommer ut vid hovstallet. då slipper man gå förbi kossorna igen ;)

Tibbe tyckte att det var mysigt och gick med spetsade öron hela ridturen.

Löshoppning tibbe

Kategori: Allmänt

Jag skulle vilja löshoppa med tibbe nån gång Jag har gjort det en gång och då klippte han 110 som ingenting. Kul att se hur hästen rör sig utn ryttare oxå.

Mitt allt

Kategori: Allmänt

Idag...

Kategori: Allmänt

 Idag skulle jag egentligen hjälpa till med boxar på travet, men asså ingen har hört av sig så jag antar (?) att jag inte behövdes??

Idag ska jag antingen skritta ut en lugn bbarbackatur eller gå en mysig promenad med lilltibben. beor på hur mycket gegga det är överallt ;) men mellanvägen kanske man kan gå på. då är det bara genom skogen ju.  

Lilltibben, min fiiina fina älskade ponnyprutt! han är mitt allt.

Resultat Bräcke Ridklubb

Kategori: Tävling

hela resan då:

Lastningen dit gick jättebra, tog väl en 2 min. så stod han som ett ljus hela den12 mil långa resan till bräcke.

sen startanmälde jag, gick banan och lastade ur.
Tibbe var taggad och nyfiken på vad vi skulle hitta på :)

L:D, Clearround
På framridningen var han jättelugn faktiskt. kändes riktigt trevlig stundtals. men det finns bara ett ridhus = framridning och hoppning ute. det var hårt och knaggligt så det gick ju inte att hoppa fram ute, knappt att galoppera.

man fick hoppa fram på första hindret och Tibbe tyckte att det var asnice, och busade lite efter hindret när vi hoppade fram, stollen. Sen skulle vi hoppa själv banan då. 1,2,3,4 och 5 var jättebra, lite dålig grundgalopp, men det påverkade inte så mycket mer än att vi fick extre språng på distansern, men vi kom fortfarande bra på hindren. 6an var en vit grind med hjärtan på, den var lite läskig så han bröt av och kollade på den, men jag smackade lite så tog vi den i trav. men iom det så tppade vi tempot mot sista och jag fesred så vi kom på halvsprång på det hindret. men annars är jag jättenöd, debuten på bortaplan. :) En vit rosett fick vi oxå.

L:C A0+A0
Tibbe hade hunnit vila lite i en box mellan klasserna och nu visste han vad som var på G, så han var mer taggad på framridningen. Men han lyssnade ändå bra. nu hade det tinat lite så man kunde hoppa fram lite ute (men man fick fortarande hoppa 1an inne på banan som framhoppning). TIbbe var ganska tittig, det var skarpa skuggor bakom hindren ilket resultarade i att han stannade första gången både på räcket och oxern. han är ju inte van vid at hoppa ute än så det går väl över. Sen när han väl hoppade så busade han så mycket (stort) att jag höll på att tugga grus en gång. :P Just då blev jag lite irriterad på honom. det är svårt att få flyt när hästen lägger på världens spark efter hindren, men han är ju bara glad.

Banan: Jag hoppade fram på 1an. Han busade inget denna gång, så det var bra att hn fick ur sig det på framhoppningen ;). Denna runda hade jag MYCKET bättre galopp och det gjorde ju att vi inte fick några extra på distanserna, tom lite trångt på en. Kändes jättebra. så 1,2,3 var svinbra, verkligen. till 4an blev det lite vingligt, men han hoppade bra ändå, vägen efter var fortsatt lite vinglig och jag var inte riktigt tydlig med viket hinder han skulle på. Det var ofc hjärthindret, så när han såg det så tvekade han och mina ben räckte inte så det blev stopp. men vi ggjorde en volt och kom igen, då hoppade han det med lite smackning och 7an hoppade han bra. Blev alltså ingen omhoppning, men med tanke på vilken bra runda det var utöver stoppet så är jag supernöjd ändå! :)

Tibbe var nog ganska mentalt utpumpad efteråt så när vi skulle lasta och åka hem sen så ville han inte vara med längre. Så mattias fick lasta honom och nu har jag fått några tips på hur jag kan göra när vi ska lasta. han stod naturligtvis som en ängel hela vägen hem igen och väl hemma fick han gå ut i hagen och smaska hö. :)


Så resultatet: L:D = 0 fel
                       L:C = 4 fel
BILDER OCH FILMER KOMMER!! 

Årets första "hoppning" ute

Kategori: Allmänt

idag hann jag ner till framhoppningen innan det blev mökt och utan att det blev storm. (stolt)

det fanns dock inga bommar där så jag släpade med mig en bom från utecafét. Det var inte att leka med. utebommarna är såååå sjukt tunga och jag bar den typ 200 meter till paddocken. tibbe var snäll och traskade efter, lös. Jag la upp bommen på typ 50 först och travade över den, tog den nån gång i galopp. sen kändes det löjligt bara så jag la upp den till typ 70-80. JÄKLAR vad han tände till. han älskar att hoppa ute. han sög verkligen tag i hindret och tyckte det var jättekul och på en gång han landade bjöd han på flera olika sorters krumsprång. Sötkillen!

Nu har han iaf skuttat lite och jag fick en jättebra hinderkänsla, så det känns ju bra :) Tagga bräcke på fredag nurå!!

 

bräcke

Kategori: Allmänt

har fixat transport och uppstallning. mmm. mee. kul!

...

Kategori: Allmänt

FITTRÖVSKUKBÖGJÄVLASKITBAJSHELVETERSKOLHELVETESRÖVSKNULLANDEHORJÄVLASKITPRUTTBAJSKORVHOTRFITTSSÖROLLONKUKENSBÖGRÖVSÖRONVAXCYKELPUMPHUMBUGSNORFANHELVETESAPAOSV!

Trimm

Kategori: Allmänt

Idag kom maja hem frå linköping, kul :D har inte träffat henne sen i typ aug.

Hon följde med mig till stallet och det passade ju bra eftersom jag hade tänkt hoppa ute i paddocken. MEN- när vi kom ner blev det hagelstorm, så vi fick gå in i ridhuset. där var det dressyrträning så jag kunde inte plocka fram hinder. så jag tränade lite slutor och galopperade runt lite. jag hade ingen rolig övning på g så det blev att jag mest rastade av honom.

Han kändes fin iaf. SÅ jäkl stor skillnad på min ridning när jag sitter i syntetsadeln. Vet ärligt inte vad jag ska göra nu, maximusen passar varken mig eller hästen.

OH MY!- Sunshine in your eyes OFFICIAL VIDEO

Kategori: Allmänt



Detta är videon jag var statist i. Johan, min storebror är sångare i det här bandet :) Awsome!

låten finns även på spotify och itunes, så lyssna på bara!

idag

Kategori: Allmänt

idag var inte heller någon bra dag. red i ridhuset. än en gång var hästen helt underbar, men jag KAN INTE rida i sadelfan. och nu har han fått knölar av den både idag och går. känns ju bra med tanke på att jag har prova ut sadelfan två gånger och betalat närmare 15000 för den...

fuck it känner jag. vill fan inte hålla på med det här längre. tibbe o jag är helt perfekt, men allt runtomkring jävlas så innåt helvete sp jag vet inte vad jag tar mig till snart..

sjuuuk :(

Kategori: Allmänt

har blivi sjuk. så ja sitter och väntar på bättre tider. igår gjorde jag ett schema fram tills nästa sön. idag skulle jag egentligen rida mellanvägen och sen trimma lite, och imorrn trava minkvägen och sen klättra, men nu blir det så att jag klättrar idag eftersom jag är sjuk (inte lika energikrävande) oc trimmar/rider ut imorrn om jag känner mig bättre. jag får faktiskt mer motivation om jag planera ridpassen utförligt.

HISS till planeringar!

Idag får jag tillbaka mig dator = alla mina bilder så då kanske jag visar lite ovisade bilder.


september 2009- omusklad.se


våren 2010