på morgonen...

Kategori:

oliver gillar morgonmys, men i samma sekund han hör att mamma fyller på hans matskål är han borta... känner mig så älskad ;)

I will wait for you

Kategori: Allmänt

Nu ska man kanske gå och lägga sig så man orkar ha gemu imorrn... :)
 
Har en rolig grej på g föressten!
 
 
Jag badade i somras.. ;)
 
 
 
 

Walking on the clouds when we are together

Kategori: Allmänt

Hejhej!!
Idag är jag på bra humör igen :)
 
Släppte ut hästarna imorse och sen longerade jag tibbe i typ 30 min. Han va totalt ofokuserad, men han fick ju motion iaf :) 
 
Sen åkte jag till skolan och övade inför insån imorrn med olivia. resten av gruppen var upptagna. men det känns faktiskt helt ok inför redovisningen imorrn. :) 
 
Efter det hade vi svenska och det var chill. gramatikgrejs. 
 
efter skolan gick jag runt på stan en stund med emma, fanny och thimmy. Därefter åkte jag till Hanna och vi satt och snackade skit och drack kaffe hela kvällen. Mys. :)
 
Haft en väldigt bra dag. Och kommer ha en fin vecka oxå. Imorrn ska jag åka slalom med hanna och rida tibbe efter skolan och på ons vilar tibbe så då ska jag på musikcafé på pipeline på kvällen :)
 
 
Slänger in en bild på mig och fina storebrorsan! :)

Get it over with so we can forget

Kategori: Allmänt

trött tjej.se ska lägga ig och sova nu med det samma. annars kommer kära hjärnan hitta på bus! upp titigt imorrn, utsläpp och ridning på morgonen.
 
See ya!
 

dagen

Kategori: Allmänt

imorse motionerade jag lite lätt. sprang 5 km. har sjuk träningsvärk, skojar inte. men skönt att röra på sig faktiskt. eller nåt. det skulle dock vara ännu skönare om det inte gjorde ont överallt ;) 
 
sen åkte jag till stallet och red runt kvarsätt med världens finaste kille. han var så lugn och snäll idag :)
 
sen hjälpte jag jenny ch red ruben med henne och colby. första gången jag red honom, han var mysig :) pigg och glad!
 
sen har jag faktiskt bara chillat. sätt på greys ;)
 
Godnatt :)
 
 
Sjukt överexponerad bild från idag. Finns inga manuelle inställningar i mobilen. Mjukisbyxor, vinterskor, thats the shit to wear!

Bilderna talar....

Kategori: Allmänt

För dagens ridpass. Dags att sluta kalla honom för lill-satan nu?? :)
 
Någon som vet vad det här är för gångart!?







 
 
 
 
 
 

 
 
Man kan ju faktiskt inte fokusera hela passet??
 

hm...

Kategori: Allmänt

sitter och tänker. Lite oseriöst sådär. Men alltså. Medryttare. Jag vill inte ha någon medryttare, jag vill sköta tibbe själv för att han fungerar bäst då och jag litar inte på nån annan faktiskt. inte på tibbe heller för den delen. Men alltså.. jag är snart 18 år. Jag vill göra annat än att vara i stallet varje dag efter skolan. men samtidigt så älskar jag att vara i stallet, pyssla med min fina ponny och bråka på honom. Då skulle ju en medryttare vara perfekt. Om det inte vore för att:
1. Han är inte trafiksäker. Där jag står nu möter man GARANTERAT minst tio personbilar/ridtur,och även tyngre trafik som lastbilar och bussar. Jag känner mig definitivt inte bekväm med att låta någon annan rida ut på tibe bland sånt. 
2. Han är en enmanshäst. Tibbe hr aldrig fungerat med andra ryttare. han har väldigt svårt att anpassa sig efter ryttarens singnaler och blir förvirrad när någon säger åt honom att göra saker på ett annat sätt en mattes regler. Stackarn..
3. Jag VILL inte att nån annan än jag och mamma håller på med honom. Jag skaffade häst för att jag ville ha en häst, inte för att någon annan skulle ta hand om honom.
 
Det absolut enda positiva är ju att jag kan få mer tid på vardagar till att göra annat.
 
Men- Då kommer jag till nästa grej. Behöver jag verkligen hjälp då? På måndagar fixar jag på morgonen, så måndag em har jag oftast fri. på onsdagar kan jag fixa på morgonen om jag har planerat in något på em. Så då har jag iaf två vardagar/vecka "fri". Och om jag skaffade en medryttarem när skulle den få rida? två varddagar. förmodligen mån och ons eller ons och fre. Så?? Do i even have a problem? Näää.
 
Dessutom är det snart sommar, och är det något man har då så är det tid. och är det något man vill då så är det att rida på tibbe. (tro mig, du vill oxå) Då vill jag ju INTE dela min bebis med någon.
 
Och på en gång det blir ljusare på kvällarna så kommer jag vilja åka till stallet på em. 
 
Jag tror att jag har blivit lurad av vintern. För det är den här tunga vinterperioden som det inte är nå kul. 
 
Om jag dessutom kunde få mamma att hjälpa mig en dag i veckan, när han ska vila. Då kan jag ju VERKLIGEN inte behöva någon hjälp. 
 
Somsagt. kvällstankar. vet inte vad jag vile få ut av det, men kände för att skriva av mig lite. 
 
Jag tror även att om någon jävel vill köpa min sadel så skulle livet lösa sig :P
 
Godnatt :)
 

häj

Kategori:

igår var jag på otroligt bra humör. sen åkte jag till stallet- tibbe har fått strålröta på alla fyra hovar, konstaterar igen att sadeln inte.passar, det blir försent att gå till ridhuset. jag tänker skitta ut en bit istället men jag.kommer bara ut på kvarsättsv så blir en katt överkörd och det var det vidrigaste jag sätt. så ridlusten försvann som ni förstår..

idag ska jag köpa grejer till tibbes hovar och så ska jag till ridhuset då tänkte jag.

men nu ska jag kliva upp ;)

Starla Tangerine

Kategori: Allmänt

 
Din knäppa jävel, fan vad jag saknar dig. <3  Den ljusaste stjärnan på hästhimlen. 

Hello

Kategori: Allmänt

är lite sådär uttråkad just nu. 
 
Efter skolan så hängde jag på stan ett tag. sen åkte jag hem och såg på ett avsnitt greys. Sen till stallet, tibbe, den busen, fick vila idag. Sen åkte jag till pappa, där är jag nu. och glor runt. letar sommarjoobb typ :P 
 
har tråkigt, men känner inte för att göra nåt heller :P
 
Favorit i reperis på min flygande ponny :) 

RÖVBÖG

Kategori:

ja, min hotmail är tydligen hackad. lösenordet, som jag haft samma sen typ 8an är fel. yey. not. så jag ska göra en ny. jävla kuksugarröv.

tur att jag inte sökt jobb och så än. men alla som jobbat med mig tidigare kommer ju inte få tag i mig. kuksugarröv igen. nu åker jag till stallet.

You can't see what's in front of you, but it's there all the time

Kategori: Allmänt

Idag har jag känne mig riktigt risig, sådär som man kan göra en gång i månaden.. höhö 
 
Så jag har kollat på greys anatomy och sen spelade jag in en låt som jag skrivit. tog väl fem timmar. sen åkte jag till stallet. tjurskallen i mig gav sig ut och red, men det var INTE en bra idé. 
 
Tibbe är inte en sån där schysst häst som kan känna när ryttaren inte pallar massa bus, utan han gör tvärt om och passar på att busa ÄNNU mer när jag inte orkar stoppa honom. Och det gjorde han idag.. 
 
Redan på stallplanen började han fjanta sig för en skottkärra, 60m senare för en elstolpe som låg på backen, 20 meter efter för en bit granris, 5 meter efter för en bil som ALLTID står parkerd på samma ställe. OSV. Intekul tibbe! 
 
Toppen var nog iaf när vi går på kvarsättsvägen, 2 meter höga snövallar på varje sida av vägen. jag ser på 86an att det svänger in en lastbil på vägen vi är på. Då tänker jag att jag ska skynda mig att trava fram till avfartsvägen MEN- precis bredvid så låg det två ponnyätande snöklumpar på lur, så vad gör mig överintelligenta ponny, precis när lastbilen dyker upp runt kröken? Jo! Han slänger sig ut i vägen, så lastbilen fick tvärninta (ren tur att han fick stopp) och en snopen tibbe gick in på avfartsvägen, för att sen skena en bit när lastbilen körde förbi. Sådär fortsatte han hela vägen hem. Tillslut så hoppade jag av och ledde honom för att jag var så less så jag inte orkade rida mer. Då gick han och tuggade på min jacka resten av vägen.. -.- ooh vad jag älskar tibbe ibland. 
 
Han fick ingen morot efter den här ridturen. 
 
 

tibbe är gammal!!!!!

Kategori:

han är ju hela tio år :o

investigation is over

Kategori:

nu somnar jag snart, belåten :)

haft en superdag. släppte ut hästarna och fixade i stallet sen åkte jag hem och åt en riktig helgfrukost i form av ägg och bacon och marmeladmackor. chillade med kissen och såg på greys innan jag åkte till stallet och red ut en riktigt härlig tur med carro och silver. vi långgalopperade och hästarna blev helt crazy och hoppade och studsade som dårar och var helt överlyckliga, superkul!

släppte in hästarna, åt donkenmiddag, chillade lite till med greys, duschade. kvällade hästarna och åkte hem till pappa och skrev två låtar som jag blev riktigt nöjd med!! så jag så äkta och så bra ;) så jag somnar nu och känner.mig riktigt nöjd med dagen. :)

godnatt!!

MEN FUCK LIFE!!!

Kategori: Allmänt

jag kommer inte in på mitt hotmail konto. jävligt olustigt. Jag kommer inte ihåg svaret på min säkerhetsfråga?? Jävkligt genomtänkt. Mitt sk extrakonto "finns" tydligen inte. VAD VILL VÄRLDEN!?!?!?

LOL

hallå hej tjabba tjenare g godkväll godnatt

Kategori:

baaaah vad trött jag.känner mig nu. blev sent igår tydligen och nu ikväll trotsade jag mina sömniga ögon och red till ridhuset. var väl inte mitt smartaste drag, men tibbe fick motion iaf ;)

imorrn slår jag på stort sådär en fredag och drar på hedbergskas vårshow. och på lördag blire domsaga. see ya :)

Enkel- positiv. Det är du.

Kategori: Allmänt

:)

And you're never coming home again

Kategori: Allmänt

Shit. Ikväll var tibbe pigg, briar igår, rodeo idag. :) Dags att ta på kedjan på hacket.
 
Imorrn bitti åker jag till stalet innan skolan och sen fort som fan på stresshanteringskurs. Passande att gå på den hehe?? 
 
Jag och josefine flummade runt på stan efter skolan och åt semla, mums. 
 
Annars så har jag faktiskt mått rätt så bra idag, fått saker gjorda. tar itu med energitjuvar. Det känns bra nu, jag har blivit en "doer". Vilan är slut, dags att ta itu med problem. 

jag borde nog...

Kategori:

sova nu. kan inte ens skriva av en text utan att missa saker.

tibbe v.6

Kategori:

mån- vila
tis- vila
ons- vila
tors- skengalopp ute i 45min. bus ponny.
fre- vila
lör- övre rundan. mest skritt men lite skengalopp på slutet hem. ca 1h
sön- till ridhuset och travade runt ca 10-15min. han kändes fin, jobbade med serpentiner och volter och jag ville bara få honom att följa med i mina ledande tygeltag. red ca 1h.

jo, den här veckan blev det mycket vila för tibbebus. men jag har inte varit så ridsugen och då är det ingen ide för jag blir bara irriterad. men det gör inget för vi tränar ju inte för något heller ;)



förut i ridhuset ;)

hihi

Kategori:



hat

Kategori: Allmänt

Folk som känner mig vet att det är ytterst få människor som jag tycker illa om. Fram tills idag så har det funnits två personer i världen som jag har kunnat sagt utan minsta tvekan eller ånger att jag hatar. Men idag. När jag såg en bild på mig tillsammans med en person som fanns i mitt liv i över 10 år och jag kollade på h*n så kände jag bara hat. Och när jag tänkte på vad den här personen har gjort mot mig och vad allt har lett till och fortfarande gör så insåg jag att jag fan förlåter den andre. Det känns skönt. 
 
Så edit. Det finns en person i världen som jag kan säga helt säkert att jag hatar. Jag skulle faktiskt kunna betala för att få säga varje dag hur mycket jag hatar H*N. 
 
Men det känns även skönt att äntligen kunna förlåta den andre. Så jag har kaos inuti mig nu. 

hm..

Kategori: Allmänt

 När jag kom hem förut s hade jag fått ett par nya hörlurar av pappa :) Gladtjej.se!
 
Dom va bra oxå.
 
Annars så är jag jävulisiskt trött idag. Busade med tibbe. Va lite optimistisk och trodde på fullaste allvar att jag kunde rida ut barbacka när han har vilat i tre dagar ;) Ren tur att vi kom tillbaka till stallet tillsammans om man säger så haha. Heelt tokig var han. 
 
Imorrn börjar jag läsa gemu igen. kul hoppas jag. Nä. Nu känns det som om jag har glömt nåt fast jag vet inte vad. Shit vad virrig jag eeeee.
 
Har kollat igenom gamla bilder, som ni såg. Vissa gör ont att kolla på. minnen som jag inte vill ha. personer som jag önskar att jag kunde radera. men det går inte. 

Gamla bilder

Kategori: Allmänt

 
massa bilder. 
Lägg märke till bilden på tibbe. Den togs andra gången jag provred honom. Jag KÄNDE inte tibbebup en gång i tiden. sjukt. 

ögonblicket..

Kategori:

när man verkligen verkligen borde sova men inte är trött?!?! jag ska kliva upp om 2tim ganska precis men haha... pigg tjej imorrn då :) standard den här veckan.

åååh :)

Kategori: Allmänt

När jag satt och kände mig opepp och sådär och inte visste vad jag ville spela så får jag ett sms av johan där det stod typ "lyssna på den här låten, den kunde passa dig :)" och den var ju svinbra och svårsjungen tekniskt så nu fick jag nåt att bita i oxå, svinkul! 
 
Fast eftersom jag är så töntig så tänker jag icke avslöja vilken låt det är förrän allt är klart hihi.. 
 
Gammal gammal bild :) 
 
 
 

Hello

Kategori: Allmänt

Egentligen skulle jag a gått på bio ikväll, men det blev framputtat till ons.
 
Så jag stannade hemma hela kvällen och passade på att ladda ner ett mixerprogram till datorn. Audocity, typ pc's svar på logic :) Inte lite bra som logic då, lite knöligare och mindre fiesser, men helt ok slit och släng program. Så jag har suttit och knåpat och spelat in och mixat hela kvällen. men nu räcker det. sovdags.
 

It was over from the start.

Kategori: Allmänt

Hej.
 Idag var jag i stallet hela dagen. Hjälpte Jenny att rida krutgubben Mirå. Vi red runt ridskolan med emelie. Haha mirå är så rolig för rätt som det är så kan han flyga iväg som världens studsboll bokstavligt talat, och då är det bara att hålla i sig ;)
 
Sen red jag tibbe, jenny hade en idé om att rida till parkeringen vid ridtravanas paddock och trimma lite och sen köra lite galoppintervaller. Men vi skrittade dit, konstaterade att det var jääävligt svinkallt (jag kände inte mina fingertoppar!!) så vi gick hem igen, besvikna tjejer haha ;)
 
men mys iaf.
 
Nu har jag ett jävulskt ilandsproblem. På måndagar brukar jag fixa tibbe på morgonen. men- kvart över 12 har vi kör och en grej ska va klar som jag liksom.. inte ens kollat på.. 
och jag kan/vill inte åka till stallet på em imorrn. What do i doooo!?!??! Han bör inte vila,så hela veckoplaneringen spricker juu :( 
 

Tibbe v.5

Kategori: Allmänt

Mån- Ridhuset. FIn tibbe, hoppade lite småhinder, rullade på för att få rytm och sådär. Asfin ute påväg hem :)
Tis- Promenad ca 25 min
Ons- Uteritt barbacka skritt och trav, ca 40 min. Sjukt dimmigt ute, då menar jag sjuuuukt dimmigt, så det gick helt ärligt knappt att rida, såg typ max 2 meter , inte bra när man är bland bilar och/eller skotrar osv. Han var dock riktigt riktigt fin, på novabett.
Tors- Kvarsätt, alla gångarter. Sjuuuukt fin ponny. Skänkelvikningar, övergångar, fattningar osv. Skitfin. Speciellt med tanke på att vi va ute, själv :) 
Fre- VILA
Lör- Galoppintervaller, 6 gånger upp för skogsbacken. fin hest, inte mycket att säga.
Sön-  Failat försök till trimm på en mkt bra plogad parkering. skrittade dit, konstaterade att jag inte kände mina fingertoppar längre, så var tvungen att gå hem igen hahah :( Var väl ute max 30 min skritt och lite trav :(