shit..

Kategori: Allmänt

omg... sova trorjag

fan...

Kategori: Allmänt

Vad trött jag är, jag måste sova. till typ för alltid...

Vem är Nasdaq?

Kategori: Allmänt

Jag har fått lite frågor om Nasdaq. Vad det är för häst och sådär.
 
Kan börja med att säga att nej, jag ska inte sälja/låna ut eller nåt med tibbe, jag har tibbe
helt själv nu och så kommer det förbli.
Men nasdaq då- Jo. Han är en 5 årig varmblodsvalack imp från italien. Hans fullständiga namn är Nasdaq O.K.
Jag rider honom för att han ska bli mjukare, utbildad och muskla sig bättre över ryggen/korset.
 
När jag började rida honom (i början av aug tror jag det var). så var han inte så mycket riden och som jag har förstått det (och som jag har upplevet det vid ridning) så kunde han bara frammåt och tygelstyrning. Han förstor inte vad sidörande skänkel var och om du ville styra/vända så fick du styra med hela armen ut och då gjorde han superfina vagnvändningar ;)
 
Så Nasse är alltså en travhäst i full travträning och han startas regelbundet. I stallet är han oftast jättelugn och han är väldigt gosig och mysig. Det första jag märkte var att han inte gillar nån annan borste än den jättemjuka tagelborsten. Han är en extremt kärvänlig och känslig individ. En genomgo kille som bara har lite för mycket i huvudet ibland.
 
Ridmässigt så är han oftast lugn oxå. Trafiksäker är han, däremot är han ju väldigt grö ridmässigt och så så han kan stressa upp sig för allt och inget ibland, men han är oftast lätt att lugna.
 
Nu har han börjat förstå mer i ridningen iaf. Han kan hyffsat sidförande skänkel och man kan böja halen på honom nu utan att hela han välter. Och så kan han stå hyffsat still när man hoppar upp och går oftast inte iväg förrän han får. :)
 
 
 

senaste dagarna

Kategori: Allmänt

allt har gptt bra med tibbe han har varit superfin.
 
skolan har gått bra. jag börjar bli sjuk tror jag. elle ja, jag har inte mått så bra. orkeslös, yr och har haft typ hjärtklappning till och från och känt mig väldigt frusen (är jag döende??).
 
nu ska jg se på det okända. kommer jag bli rädd
???

Tagga vildmarksliv

Kategori: Allmänt

imogron blir det tidigt för mig Jag ska till tibbe innan halv 10. Klassen ska nämnligen på "läger" i borgarsand ett dygn och då måste man ha med sig allt :P vatten, toapappe allt.
 
jag tycker det ska bli roligt faktiskt :)
 
 

dansar runt, jag hör oss sjunga

Kategori: Allmänt

en dusch på det här så är jag redo för sängen. Imorrn har jag sovmorgon, men jag ska till skolan ändå och jobba samälle :P Godnatt puss hej!!

För världen är du bara någon, men för någon är du hela världen.

Kategori: Allmänt

Believe me I have tried, but nothing that I do get's u 2 see me...

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft samhälle och gemu. Samhälle är väl trist, men gemu (gehörs och musiklära) är faktiskt väldigt intressant. sen åkte jag til equeen och köpte lite behövliga saker, svansborste, pälsglans och en kedja till hacket.
 
SEn åkte jag till stallet och red på galoppbanan med Helena. Det var mysigt, alltid roligt att rida med henne oxå. Tibbe var RIKTIGT pigg idag haha. Men bra pigg, han fick liksom kaft i galoppen och kändes jättefin så. Dock så fick han lite utbrott och studsade iväg (?) då och då. Men mellan var han hur in som helst.
 
 
 

Stockholm!

Kategori: Allmänt

Hallå alla! Jag har det bra här i Sthlm, där kan jag bo. Tjejmilen idag då. Detregnade ganskamycket hela vägen, men jag tog mig i mål på 1timme och 6 min. Det är jag ganska stolt över. Jag och Malin har redan anmält oss till nästa år, då ska vi springa på under en timme. 
 
Matvanorna är utom kontroll här nere. Vi har frossat i oss hamburgare, godis och pizza hela helgen.. Hehe. 
 
Imorrn åker jag hem då.. Känns lite trist, men jag saknar ju Tibbe. 
 
Deroligaste på hela helgen: 
 
10 minuter efter jag klivit av tåget bevittnade jag första krocken när nån skulle fickparkera på en fårtrångt ställe. 
 
En person hade stannat vid vägkanten utan att ha satt på varningsblinkers. Malins förklaring på det var atthan kom från Polen.          
 
Folk på tjejmilen som kissar i skogen vid vägkanten på väg dit. En person basade på sig under loppet och sket i diket. 
 
Folk som sprang bakom baljaMajorna och kissade fastän det var kontorsbyggnader bakom med fönster dit. 
 
 
.