Long time no see

Kategori: Allmänt

Hej! Nu har det varit tyst ett tag.

Det beror på att det har hänt en del saker. Roliga och mindre roliga.  Kan börja med att säga att jag ska sluta rida Boriz. Det känns väldigt tråkigt, men det blir bäst så. 

Annars. Så har jag haft fullt upp med körkortet. Drt börjar närma sig uppkörning och så nu. Jag vet inte om jag längrar eller är rädd. På ett sätt så "antar" jag nästan att jag kommer klara det, men på ett annat är jag bara jättenervös! 

Skolan tuffar på. Vi spelar väl mest musik nu bara. Jag vet inte, men just nu är jag bara lite less på musik tror jag! Känns som att jag har en känsla och en bild av nåt slags musikaliskt som jag hör. Men jag får inte till det. Vet inte riktigt. 

Nu ligger jag i sängen och ser på så mycket bättre. Mys. 

Helgen

Kategori: Allmänt

Hej :) 
Jag har haft en bra helg hittils, igår blev jag "klar" med grunden till min låt så nu ska jag äntligen börja mixa! På kvällen gick jag ut med emma och fanny, mysigt :) vi drack vin och pratade om allt möjligt.

Idag så åkte jag och emma till södra berget och gick björnstigen. Det är en barnstig i skogen med olika hinder. Lite fjantigt, men det var kul! Sen gick vi på en promenad en sväng 

Efter det så släppte hon av mig i stallet för jag skulle rida. Vi red på galoppbanan nedanför stallet. Boriz var på retstickehumör idag. Han provade att till exempel inte gå från stallplanen. Det har han inte gjort sen typ aug?! Sen småbråkade han lite vid vägen för vi mötte en häst som var påväg hem. Han tyckte att jag var dum som inte lät honom gå med! Knasbollen. 

Han var iaf sjukt pigg idag! Jag travade typ 6 varv innan han lugnade ner sig.det var flera hästar som gick förbi galoppbanan också idag. Han fjantade sig inte! Han bråkade lite vi utgången, men sen så slutade han med det också. Vi red ifrån 5(!!) hästar som var påväg hemmåt vid utgången, utan damp! Duktg. Han var väldigt nöjd när vi skittade hem. Han behöver liksom ordentligt med aktivering. Lill-lördag

Kategori: Allmänt

Hej! Idag hade jag lite sovmorgon, det var skönt, förutom att jag har haft mensvärk heeela dan. Köpte med mig subway hem och sen parkerade jag framför tv:n med körkortsteorin. Förtjänar det idag! 

Teorin alltså. Hyffsat less jag är på skiten nu....   Det ska bli skönt när det är över så man kan gå vidare!! Duktig boriz och marängsviss

Kategori: Allmänt

Hejhej :) nu är det en ny vecka, mys. Än så länge är jag på bra humör så jag hoppas att det håller i sig. 

Jag har haft boriz hela helgen, egentligen var det inte min helg, men alexandra har fått ryggskott :/ boriz har iaf skött sig otroligt. Så duktig! Han provade ju alla sina hyss såklart, men grejen var att han faktiskt gave a shit om vad jag sa ändå. Kanske det bästa av allt är att det verkar som *peppar peppar* om han har kommit över sig vattenpölsnojja lite grann. Det känns skönt! Man kan ju inte låta några pölar påverka var man ska rida liksom!

Det känns roligt nu iaf, som om vi bara sådär kom ety steg längre i våran relation. Det kändes lite som tibbe typ. Med honom behöer jag  inte tänka, vi bara kör ;)

Igår var det farsdag så vi hade middag hos pappa och åt marängsviss ;) Lördagmorgon

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Nu är det lördag, jag ligger i sängen och myser lite. Idag har jag absolut ingenting inplanerat, så om nån har tråkigt... ;) 

Igår gjorde jag typ inget, var i stallet efter skolan och red ut i mörkret på boriz, som för en gångs skull var lugn :) sen åkte jag till stab och köpte godis och mamma lärde mig hur man tankar haha. Sen såg jag på idol, somnade dock innan slutet. 

Sen kommer det upp en söt grej här :)

A walk home

Kategori: Bilder

Tog dessa bilder i helgen oxå, påväg hem från skogen. Lite coola :)
 
 

Nature

Kategori: Bilder

Dessa bilder tog jag i helgen när vi var på utflykt. De är lite coola eftersom skogen brann ner på det här stället för kanske tre år sedan. Om man kollar på träden så ser man att de är brända.
 
 
 
 
 

Sjuuuuuuuuuuk :'

Kategori: Allmänt

 Jag har fått nån slags halsinfektion, så den år inte så bra :( Idag har vi bara en lektion, så därför är jag hemma. man kan ju tänka sig att jag kan stå ut en lektion, men det känns smartare att kurera sig på en "mindre jobbig" dag än att missa en viktigare dag. 
 
Iaf så roar jag mig med att plugga körkortsteori. Det är ganska mysigt faktiskt, så kan jag inte låta bli att peppa lite! tänk att lilla jag snart kommer ha ett körkort..! galet. 
 
mamma är så söt när jag ska köra, åkrädd men om jag tjatar kan jag få köra, MEN- radion får inte vara på.. ;)