Kärlek

Kategori: Allmänt

heej vi vill bara säga att vi älskar dig Lovan! puss äldkling 🐽❤❤❤

/secret loversbaaah

Kategori: Allmänt

sån där dag då jag går och lägger mig med tusen bollar i luften och tusen galna idéer. blir alldeles trött av mig själv . men jag tror att jag gör det som är rätt i slutändan. men det som är rätt sen kanske inte är rätt just ikväll.. ;) 

haha jag svamlar nu! godnatt! 

<3

Kategori: Allmänt

 

godmorgon!

Kategori: Allmänt

idag vaknade jag ganska sent, men solen steker och det är varmt! japp, varmt! jag åt frukost på balkongen. tänkte läsa en bok oxå, men jag blev solbränd på knäna så jag blev tvungen att förflytta mig in till vardagsrummet. 

jag ska snart åka till birsta med hanna. sen är det teaterrep igen :)


Lika som bär?

Kategori: Allmänt

Nu när jag var och såg the amazing spiderman 2 så tänkte jag på att Dane Dehaan (Harry Osborn) ser ut som en ung Leonardo DiCaprio! I efterhand kom jag även på att Emma Stone (Gwen Stacy) och Mila Kunis är otroligt lika varandra. Vad tycker ni?
 
I övrigt så var filmen det bästa jag sett på länge, jag rekomenderar den :)
 
 
 

humlan malin på teatern

Kategori: Allmänt

hej! idag började jag dagen med att se på snl! hur kul som helst.. sen cyklade ja in på stan och handlade och resten av dagen har vi repat med teatern :) jätteskoj! i ett rum bakom scenen låg det en liten humla som inte kunde flyga. jag och kristine bar ut den och lade den i gräset. även om den kanske fryser ihjäl så har den nog en större chans ute. jag la massor av blad och blommor runt den. sen döpte jag den till malin. 

nu ska jag nog se på film och bara chilla  resten av kvällen. hörs :)

påsklov!

Kategori: Allmänt

hejhej ;)

igår och idag är det studentfester, jag gick inte igår och kommer inte gå idag heller, men igår var jag på en förfest med klassen iaf :) det var jättekul! jag körde, så var nykter då, men jag är så knasig ändå så jag behöver inte alkohol ;)  

jag åkte hem vid 12 när jag hade kört alla dit de skulle och sen såg jag på tv ett tag innan jag somnade. 

idag har jag egentligen inte lov, men inga lärarledda lektioner. jag ska ändå till skolan en sväng för att repa inför imorgon med Emma :) 


myskatten 

en tisdag

Kategori: Allmänt

hej. idag hann jag vara på skolan en hel halvtimme innan mensvärken slog till! eftersom jag inte hade nån lärare och ingen lektion i em åkte jag hem. jag har skrivit ett stycke i en historieuppgift och sett på tv i princip. nu sks jag till tandläkaren och sen till emma :) hade (s) bra!! 


lunch :) 

vad är det för en dag? är det en vanlig dag?

Kategori: Allmänt

nej det är ingen vanlig dag, för det är tibbes födelsedag! hurra hurra hurra!
 
idag fyller lille prinskorven hela 11 (!!!) år! hur gick det till!?!?!??!?! 
 
jag var och firade den lille busen i lördags, men tänkte lägga upp några bilder på tibbebusen genom åren :)