vill oxå... :(

Kategori: Allmänt

jag vill också ha en häst igen.. :( är så less på att inte ha nåt att göra, och jag saknar att vara i stallet och pyssla och rida.. men saken är den att jag vill ha en EGEN häst. jag vill inte låna eller hjälpa, jag vill ha en EGEN. såklart det är roligt att jag får låna mina vänners hästar iblande, missförstå inte. men jag saknar verkligen det där med att lägga upp träningen, se resultatet och jag saknar till och med det som är jobbigt! 
 
fan. varför ska allt va krångligt?? det är ingen idé heller känns det som, jag vet ju inte om jag börjar på nån skola eller inte, och kank jag isf ha med en häst? tror inte det va.. har till och med kollat upp vart närmsta ridklubbarna är från skolorna jag vill söka, kollat stallplatser på blocket, kollat vad det finns för medryttarhästsutbud osv. Ja, jag är desperat! 
 
ääh, vet inte vad jag ville komma fram till. känns liksom som ett hål av saknad. ikväll ångrar jag att min tibbe är så långt borta, men jag vet att jag vill ha en större häst till vardags oxå... juni- kom fort! 
 
tibbe i bräcke. haha knasbollen. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: