Är en timme tidig, så jag kan lika gärna...

Kategori: Allmänt

Jag börjar om en timme, och det är inte en kotte på skolan. Lite läskigt, det är inte ens tänt.... Förutom i mitt arbetsrum.

Kan ju lika gärna skriva om gårdagens ridning, eftersom jag inte hann igår!

Jag provade ju en sadel på honom, globus. Men den låg helt åt helvete rent ut sagt. Den låg i framvikt osså var den för vid i manken, men trång över ryggen, så var bommen för svängd. Men den låg bra på vera!

Så då blev det barbackaridning i paddocken på ridskolan. Jag och tova tog reda på var man tänder lamporna till den, och det kommer bli praktiskt. Asså om dom plogar paddocken i vinter så kommer jag nog väldigt sällan rida i ridhuset.

Men iaf så var tibbe så jääääkla fin!!!!!!! Åhh han har inte varit så fin på väldigt länge. Vi tränade skänkelvikning, slutor och lite tagen bakdel och att öka och minska tempot. Sen provade jag även att rida några varv i förvänd galopp och det gick oxå super!

Han tog ett jättebra stöd på bettet och hade sjukt trevlig bjudning utan att bli springig. Det kändes verkligen som om jag kunde göra vad jag ville med honom, vilket jag i princip också kunde! Han var skitfin... <3

Kommentarer

  • Carro säger:

    Kul! Visst är det läskigt att se vad mycket oreda en felande sadel kan ställa till :/

    Hoppas ni hittar en passande snart, vet vilket helsicke det är... Den ska ju inte bara ligga bra när man lägger på den, den ska ju ligga bra i alla gångarter, uppför och nerför, och dessutom ska man sitta bra och skönt åxå...

    Vet inte hur många sadlar jag prövat på stor, och hur många vi bytt ut under åren. Hua!

    2011-10-27 | 15:40:18
    Bloggadress: http://sartorius.blogg.se/

Kommentera inlägget här: