Dressyrträning

Kategori: Allmänt

Tränade dressyr för Lena ullström idag. Vi repeterade öppnorna som vi jobbade med sist. Tibbe hade redan fått mycket bättre bärighet både i traven och galoppen trots att vi inte direkt har tränat på det sen sist. Det var kul.

Vi jobbade ganska länge med öppnorna. Sen jobbade vi på en volt med att variera ställning och att flytta honom in och ut i volten. Det gick också väldigt bra. Han blev väldigt mjuk efter ett tag och framför allt så släppte han till riktigt trevligt i vänstersidan vissa stunder, som är hans svårare sida.

Tibbe var riktigt fin idag. Han ville jobba och ville göra rätt. Det enda som var tråkigt är att han hade lite dålig bjudning eftersom han är dålig i magen (men man vet ju själv hur det är, stackaren). Men det är ju en sak fö dagen som vi inte kunde göra något åt. Men trots det så kämpade han på och han gjorde allting mycket bra utan att ens tänka på att protestera. Såklart han försöker luras ibland och komma undan, men han har inte blivit istadig trots massa ya intryck och arbetssätt. Det känns skönt. :)

Han är så fin!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: